Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bi patrona 6 bildirim çok az bizim patronumuz 50-100 bildirimi hak ediyorPisadam ortak olursak ilk önce EsiLa yı banlayabilirim dimi evet se ilk takside başlim
şu an seni banlayabilme potansiyeline sahibim güzelim farkındamısın bilmiyorum ama ? :s89: ayrıca Pisadam sen cezalısın hiç konuşma arkadan iş çevirdin ne gelsin ne konuşsun dedin :s72: Sezen etiketlemese ruhum ble duymıcaktı :s80: sen o krediyi bana çıkart bence , hala Sezen e katlanabiliyor olmama karşılık :s97:
EsiLa sen yine mi beni tehdit ediyon Pisadam en dogrusunu demiş ne gel ne konuş kafa dinleyek hay etiketleyen elim kırılaydı bana katlanmak için ölüyo millet kıymetimi bil EsiLa Hanım