• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Foruma girdiğinizde kaç bildiriminiz vardı?

Bi patrona 6 bildirim çok az bizim patronumuz 50-100 bildirimi hak ediyor:D Pisadam ortak olursak ilk önce EsiLa yı banlayabilirim dimi :p evet se ilk takside başlim:D

şu an seni banlayabilme potansiyeline sahibim güzelim farkındamısın bilmiyorum ama ? :s89: ayrıca Pisadam sen cezalısın hiç konuşma arkadan iş çevirdin ne gelsin ne konuşsun dedin :s72: Sezen etiketlemese ruhum ble duymıcaktı :s80: sen o krediyi bana çıkart bence , hala Sezen e katlanabiliyor olmama karşılık :s97:

EsiLa sen yine mi beni tehdit ediyon Pisadam en dogrusunu demiş ne gel ne konuş:D kafa dinleyek hay etiketleyen elim kırılaydı:D bana katlanmak için ölüyo millet kıymetimi bil EsiLa Hanım:D

ama sana adam milyon defa diyor beni etiketleme diye niye böyle yapıyorsun illa kızdırıcan Pisadam ı:f16:

Pisadam seni banladığı gün burda parti vercem Sezen:s68: :s76:

EsiLa hint kınasıda gönderim avucuna adımı yazarsın:D

Bak şimdi terbiyesiz olduk:D görüyorsun dimi Pisadam ağır tahrik var:D kavga çıkarcak beni banlatacak:p

sözlü hakaret ve fiili darp söz konusu Pisadam hemen bişeyler yapmalısın yoksa durumumuz vahimm :D, Sezen terör estiriyor bana burda uyumaaaaaa

Wallahi koca bir "hic" :))

Allah belanızı vermesin EsiLa ve Sezen gece gece foruma 18 bildirimle girilir mi :D

O değilde etiketleme de kişileri engelleyebiliyorsun diye bir özellik var biliyor musunuz? :D

Pisadam daha fazla yaptık diye düşünmüştük:p daha çok çalışmalıyız:D sen bizi engellemeye kıyamazdın dimi kıyamazsın:s68:

Geri