• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Genital estetik amaçla dolgu kullanılabilir mi ?

Üyelik Tarihi
13 Ocak 2013
Konular
91
Mesajlar
199
MFC Puanı
10
Genital estetik amaçla dolgu kullanılabilir mi ?



Günümüzde dolgu seçenekleri o kadar çoğaldı ki, vücudun hemen her yerinde kullanıma uygun dolgular geliştirilmiş durumda. Genital bölgede de kullanıma uygun dolgu seçenekleri mevcuttur.

Kadınlarda, genital bölgede, sıklıkla pubisin doğal kavsini sağlamak, perinede doğumdan ya da ameliyatlardan kalan çökükleri yara izlerini düzeltmek ve büyük dudakları dolgunlaştırmak, özellikle yaşla birlikte bu bölgede meydana gelmiş olan kırışıkları kaybetmek, daha genç ve canlı bir görünüm sağlamak için dolgular başarıyla kullanılmaktadır. Ayrıca, isteyen kadınlarda cinsel ilişkiden duyulan hazzın artırılması amacıyla G noktası altına da dolgu uygulanabilmektedir. Kadınların birçoğu bu uygulamadan sonra cinsel ilişkiden aldıkları zevkin arttığını ifade etmekteler.

Erkeklerde, penis kalınlaştırmak için dolgu uygulaması söz konusu olmakla birlikte, şekil bozukluklarına neden olabilmesi bakımından tercih edilmemektedir.

Topikal anestezi ile, 15-20 dk süren işlemler, hasta tarafından rahatlıkla tölere edilir ve işlemden sonra hasta yürüyerek çıkıp gidebilir. Minimal kanama, nadiren ödem ve morarma görülse de çok kısa sürede geri döner. Doğru hasta seçimi ve doğru uygulama ile genital dolgular oldukça yüz güldürücüdür.


Op. Dr. Özgür LEYLEK
Medikal Estetik Sertifikalı Tıp Doktoru
 
Üst