• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Google Pixel 4 ile ilgili ilk bilgiler geldi!

-Ruhefza-

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
4 Mar 2019
Konular
932
Mesajlar
4,109
MFC Puanı
1,190
GYKZ5Y.jpg



SlashLeaks adlı web sitesi Google Pixel 4 ile ilgili bir patenti sızdırdı. Buna göre Google, Samsung Galaxy S10 serisine benzer tasarımda bir Pixel telefon çıkaracak.

Google Pixel 4 kamera deliği ile gelecek
Çıkması beklenen telefonları önceden sızdırması ile bilinen SlashLeaks, Google Pixel 4 ile ilgili bir patent görseli paylaştı. Kaynakların kimi bu görselin doğruluğunu onaylarken, kimi kaynaklar ise görselin sahte olduğunu iddia etti.

Doğruluğu tartışılacak olmakla birlikte patent görselleri Google’ın, Samsung Galaxy S10 serisine benzer bir telefon çıkaracağını gösteriyor. Buna göre Google Pixel 4 üzerinde kamera deliği bulunduracak. Bu delik içerisinde ise iki adet ön kamera olacak. Yine patent görsellerine göre telefon ahizesi, telefonun en üst kısmına konumlandırılacak.

1FUIBB.jpeg



Ancak patentte geçen telefonun Google Pixel 4 değil, Pixel 4 XL olabileceği de belirtiliyor. Bu iddiaya göre Pixel 4, tek ön kamera ile gelecek. Pixel 4 XL ise fotoğraftan göründüğü üzere iki ön kameraya sahip olacak. Cihazın bu özellikleri ile de Samsung’a benzeyeceğini söylemek mümkün.

Telefonun bu tasarımla çıkıp çıkmayacağı henüz resmi kaynaklar tarafından doğrulanmazken, Pixel 3a’nın piyasaya yeni sürülmüş olması Pixel 4’ün çıkış süresini biraz geciktirebilir.

Bilindiği üzere Google, geçtiğimiz günlerde I/O 2019 etkinliği yapmış, bu etkinlikte yeni cihazı Pixel 3a’yı tanıtmıştı. Pixel 3a Snapdragon 660 işlemciden güç alırken, gelişmiş kamera özellikleri ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarmıştı.

Alıntı​
 
Üst