• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Günün Melek Kartını Seç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgelik

İçindeki bilgeyi dinle. O bilgelik sende var. Senin sessiz ve bilge olan parçan doğru yolu biliyor.

Bir Adım At

Ufak bir adım... Yüreğinin yolunda attığın o küçük adım, sana tüm kapıları açacak.

nasıl atayım yaaa.. o kadar basit deil..

Sevgi Yolla

Senin sevgin, karanlığı aydınlatacak, kalplere sevgi tohumları ekecek. Ve sonra sevginin pembe gülleri senin için açacak.

sabah sabah sevgi pıtırcığı ettiniz :)

Başardın
angel-detail-background.png

Artık zirvedesin ve her şey geride kaldı. Hak ettiğin pırıl pırıl zirvenin tadını çıkar.

Rüyalarına Bak
Gördüğün rüyaların farkına var. Sana rüyalarında rehberlik ediyor, yol gösteriyoruz.

Bilgelik
İçindeki bilgeyi dinle. O bilgelik sende var. Senin sessiz ve bilge olan parçan doğru yolu biliyor.

hadi bakalım akışa bıraktık;)

Sevgi Yolla

Senin sevgin, karanlığı aydınlatacak, kalplere sevgi tohumları ekecek. Ve sonra sevginin pembe gülleri senin için açacak.

Artık zirvedesin ve her şey geride kaldı. Hak ettiğin pırıl pırıl zirvenin tadını çıkar.

Bir Adım At

Ufak bir adım... Yüreğinin yolunda attığın o küçük adım, sana tüm kapıları açacak.

Güvendesin

Sen ve tüm sevdiklerin, tamamıyla güvendesiniz. Şimdi ve her zaman.

bunu sevdim :giggle: corona uzak olsun herkesten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri