• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hasretim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Esinti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben, kaybolmaya gidiyorum…

Ne gözlerim ne sözlerim sana anlatmıyor artık hiçbir şeyi, degil mi?
Bana degiştiğimi söylüyor herkes. Sessiz ve buruk bir duruşum varmış, kaybolmuş gibiymişim.Kaybolmadım ki…Hiç bulunmadım ki…

Ah beni kimseler anlamasın isterken neden anlatayım ki hislerimi… nneden yeniden aynı anlamsız gevezeliklere bürüneyim ki. üstelik geceler hala dün kadar siyah. yıldızlarımı neden tüketeyim…?

hüznü bana yakıştırırdın sen. merak etme yarim, aynı güzellikte devam ediyor hayatım. değişen tek şey var, artık gözlerim yaşarabiliyor. akmasa da sık sık nemleniyor gözyaşım. kurumuyor artık rüyalarım.

sana yazar mıyım bi daha, bilmiyorum. yarim, durduğum yerde sanırım gizli bir göç yaşıyorum.

Sılam yok, hiç olmadı. Ben, kaybolmaya gidiyorum…

Susuyorum bugünlerde... Sustukça susuyorum.

Konuşmasın istiyorum yüreğim... haykırmasın hissettiklerini... dökmesin içindekileri... için için ağlıyor ama sesi çıkmıyor yüreğimin... usul usul acılarının denizinde boğuluyor sessizce...
tutamadığım biri var hala...
kendime saklayıp, tenine dokunamadığım biri...
adının her geçtiği yerde yüreğimin tellerine dokunan, içimi acıtan, beni yaşayan bir ölüden farksız kılan biri... üzgünüm hayat beni sevmedi.

Uzun süredir hiç olmadığım kadar uykusuz ve ruh-su(su) zum bugün.. Ne sabah oldu ne sabah ben oldum.. Gün geceye vurdu uğurlar ım bana kabahati buldu.

Yüreğimdeki daraltı hayra alamet mi yoksa şer in inceden inceden namelerimi bilemiyorum açıkcası bilmek işime de gelmiyor.

Yorgunum, kelimeler beni hiç bu kadar zorlamamıştı cümlelerim devrikte olsa bendi şimdi kifayetsiz kalışların son durağında geç vakit çok geç Uğur Ağabey..

Sorguladığım yok öyle tepe lambalı yarı şehvet dolu loş odalarda sevdayı, seviştiğim yok sevdiğim ise kim bilir hangi şuh odalarda uyuya kaldı..

Hava kapalı, inceden çisileyen bir yağmur..bugün herşey bana inat, sana ise hasret be ağabeyim! Bak gökkube hüznünü boşaltıyor pencereme.. Bari sen diyorum bari sen.. ne diyorum yine ben?

Yaşlanıyorum, yaşıyorum sanıyorum ya da yaşamıyorum bir türlü karar veremiyorum, yaşamak mı hayatta kalmak yoksa hayattan kaçmak mı? .. çözemiyorum, ellerim kelepçelerini, dilime vurulan kilitleri açamıyorum Uğur Ağabey yetiş, kala kaldığım şu dehlizin orta yerinde tutunacak tek dal falan değil binlerce dalı bir çırpıda ateşe verip narında kaynıyorum.

Sürgün şehilerin sabahçı kahvehanelerinde sanki umut.. Bil ki, bu uykusuzluk hali pek yaman bir çelişkinin göreceli kargaşası.. Uyudum uyandım diyende uyumamış ben gibi, uyuduğu halde yok yahu içim geçivermiş diyende uyumamış yine ben gibi..

Zindan eder adama geceyi bu karanlık, sahi ne zaman şu aydınlık?

benim en kötü hikayemi en güvendiğim insanlar yazdı diyor cemal safi..

bende diyorum ki; benim en kötü hikayemi kendim yazdım, ne güvendiklerim be güvenemediklerim buna sebep sadece ben.. hatta yetinmedim tuttum o kötü hikayeyi anlıma, kaderime, bahtıma, geleceğime kısacası ömrüme yazdım ki hiç beni bırakmasın hep aardımda/yanımda olsun diye.

size sesleniyorum boş yere günah keçisi aramayın hepsinin sebebi benim:D

Biliyorum yakacak ağlayacak kalbim şimdi beni saracak yüreğimde yangın
Ellerimi bulacak mahşerde ellerin aşkınla dolacak dırım dırıımmmm

karşıma ilk çıktığında durdu zaman dönmedi dünya tutuldum sana ilk bakışta... zor oldu ama buldum seni sonunda konusmaya basladık bir anda dilimtutuldu çöz beni askınla... o tatlı güzel yüzün yangınımı körükler gülüşün... gözlerin beni benden alır benim olmayısın içimi acıtır...dıım dırıımmmmmmmmmmmmmmmmm

Hoşgeldiiiiin çalmadan gir içeriiiii sen geldin tanıdım gözlerini
Tanıdım gözleriniiiiii
Hazırıııım sana hazırıııııııııım yineeeeeeeeeeee
Hazırıııım hadi hazırııııım bennnn
Hazırıııım sanaaaaaa hazırııııııııım yineeeeeeeeeee
Hazırııım hadi hazırım beeeen…
Hazırııım sanaaa hazırım yineeeeee
Hazırıııım hadiiii hazırıııım beeeen
Hazırııım sanaaaaaaaaa hazırım yine
Hazırıııım hadi yalnızlıııııkkk

Her sabahın akşamı olurmuş ya anne bak bugün de akşam oldu ve ben yine ölmedim!

Bu şehir de gün/eş erkenden terk ediyor beni anne ve karanlığa hapsediyor düşlerimi.. Acıyor sol yanım ve ben seni çok özlüyorum anne.. :(

Babam geliyor aklıma, o gelipte kurulunca aklımın baş köşesine çocukluğumda koşar adım peşi sıra geliyor..öyle arsız ki bu çocukluğum gitmek nedir bilmiyor. Yine bir parmağına yetiyor avuçlarım, öyle heybetli ki şu babam sorsalar bana dünya onun omuzlarında hala..

Kardeşim oluyor sessizlik, gün dönüyor geceye ve ben kardeşime sarılıyorum tıpkı çocukluğumda sarıldığım gibi, ipek sarısı saçlarını okşuyorum, tombul ellerini öpüyorum. Ve gözlerimi kapatıyorum.

Annem Şeker i özlüyorum en çok onsuzluk koyuyor bu şehir de! Kara boncuk gözlerini devire devire bakışı, küsüp somurtması, park sözünü duyar duymaz herşeyi unutması.. Bu bozkırın ortasında vaha gibi onu düşlemek. En ağırı da tüm perdeler açılıp yalnızlığımla baş başa kalınca başlıyor.

Annem bir gün daha eksiltim ömürden ve bugün de ölmedim!

Lady Gaga ''Bad Romance'' dinliyom,
günün anlam ve önemine binaen;
kötü bir romantizime de, dengesiz ve çirkin biriyle betbat bir aşka da razı bir halde
kendimi kronik yalnız hissederek...

Neyseki klip ''mutlu son'' ile bitiyor.

Ahh be kızım senin neyine korku filmi izlemek.
Aç komedi filmini güle güle izle yada romantik duygusal bişeyler aç arada duygulan ağla salya sümük.Ama yok hayatım da heycan istiyorum ya illa ki tırsacam bazı şeylerden.Zaten rüzgarın sesii ıslık gibi evin için de dönüp duruyor.Şimdi ben nasıl uyuyacağım sorarım size hıı?

Yalnız yaşayanlara ve benim gibi kendi gölgesinde dahi korkanlara tek tavsiyem "korku" filmlerinden uzak durun.

Hayat seni de seviyorum,kısa bir süre annemden emmiş oluğum sütleri,bir ömür burnumdan getirip,yoluma hep engeller bariyerler koysan da,bazen aynaya baktığımda kendimi tanıyamayacak kadar kendimden beni uzaklaştırsan da,yetmeyip isteklerimden arzularımdan beni uzaklaştırıp,istemediklerime yaklaştırsan da..ruhumu gece gibi bazen sarsan da tüm yaşattıklarını,yaşadıklarımı unutturan bu gün doğan güneş gibi aydınlık ve sımsıcaksın.

Sen bu şehri bilmezsin !... Çünkü ben hep uzaktan sevdim seni. Kokunu bilmeden burnumda tüttün delicesine. Gülünce nasıl göründüğünü bilmeden, gülüşlerine ömürümü verdim. Sen bilmezsin bu şehri... ...Çünkü hiç gelemedin yanıma..Ben hep uzaktan özledim seni.. Uzaktan kokuna hasret kaldım. Şimdi sensiz yaşadığım bu şehre bakıyorum... Sensiz yaşıyorum da ben, sensiz yaşlanmak istemiyorum ne başka yerde ne bu şehirde... Belkide Birlikte uyanacağımız sabahlarımız olmayacak !... Seni çok özledim Bee Sevgili, Sen bu şehri bilmezsin O bile seni çok özledi.

Doğan'a.

Geri