• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hasretim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Esinti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hep aynı sessizlikle geliyor gece.. Hep aynı yalan dolan masalları dinliyorum yine.. Hep aynı yüzler, aynı sesler peşimde.. Anlatamıyorum, inandıramıyorum kendime.. SEN BENİM yarım kalan cümlelerimsin.. Hiç söyleyemediğim, söylemediğim o sözlerim..

YORULDUM BEN; çok sinirliyken sakin olma zorunluluğundan yoruldum, hüzün çizgileri sarmışken yüzümü yalan gamzelerimi göstermekten yoruldum,bağıra bağıra ağlamak isterken gözyaşlarımı içime akıtmaktan yoruldum, içimde deli gibi çağlayan bir Aşk varken sesimi içime çekip SUSMAKTAN YORULDUM...

Seninle; görmeden sevmeyi, dokunmadan hissetmeyi öğrendim ben.
Hiç göremediğim ama daima hissettiğim gözlerinden bir yudum nefes alıp
sana yazıyorum yine.
Yürek mürekkebiyle yazılmış onca karalamaya inat seni yaşıyorum satırlarımda

Üzülmekten yoruldum. Seni üzmekten de, beklemekten yoruldum,
neyi beklediğimi bilmeden özlemekten de yoruldum, en çok da düşünmekten!!!!! Susmaktan yoruldum, sürekli susup içimde avazım çıktığı kadar haykırmaktan. Hep kendimle baş başa kalıp, hep kendime sığınmaktan YORULDUM..........

İsyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!

öldür beni yaşamayı isemiyorummmmmm
senden ayrı bu çileyi çekemiyorummm dırım dırımmmmmm
içiyoruz yn bu gece

ırc de msn skype isteyenlere armağanımdır.
beni ırcden bul bulacaksaaaan
olduğum gibi görecekseeeen
atma noticeeee çekme whoissss
ne gıcıkmış bu diyeceksiiinnn

Bittii.Herşey bitti.Bir aşk hikayesinin daha sonuna geldik.Üzülmelimiyim.Evet.Lanet olsun.

samimi insanlar can sıkarlar.
neden mi?
oyun oynamasını bilmezler.
......
bu yüzden samimi kadınlar yalnız kalırlar, çünkü onlarla fikir ve duygu alışverişi yapılır ancak. kırıştırılmaz.

İnsanı sarsan "gerçekler"; kelimelerin kifayetsiz kaldığı "aşklar"; sarıp sarmalayan "düşler"… Ve belki de en mühimi, etin kemiğin de ötesinde içimize üflenen "ruhlar" var bu hikâyelerde.

Yaşamın ve ölümün, deliliğin ve aklın, nefretin ve aşkın, acının ve zevkin sarkacında savrulanların izini sürüyoruz. insanı insan yapan ne varsa mercek altına alırken; insanı insanlıktan çıkaran tüm duyguların da maskelerini cesaretle düşürüyor birer birer.

insanın binbir halini kalemiyle kâğıda yontmaya devam edecek.

Hayatın kendisi de böyle. Tamamlayabilirim, yarıda kalabilir, delirebilirim, bunayabilirim. İstiyorum ama olmayabilir... Şu anda istemeye devam ediyorum.

Geçer geçer geçer, bunlarda geçeeeer
Üzme tatlı canını, bunlarda geçeeeer
Neleeer neeeeler, neler gördük biiiiz
Neleeer çektik biiiiz,
Ne derlerse desinler
Bunlar da geçeeeeer

dırım dırımmmmm mutlumuyum ne :)

Sessiz bir gece, yorgun adımlarım Hiç haberi yok gibi, ıslak kaldırımların Kimse görmüyor mu? Kimse duymuyor mu? Durup önünde kalbinin, kimse durdurmuyor mu? Herkes gider mi? Herkes gider mi? Söyle bana küçük adam, her şey biter mi? Çok erken değil mi? Erken değil mi? Söyle bana küçük adam, herkes gider mi? ELINDE cennetin kayıp haritası Kalbinde hazineler, yüzünde anahtarı Kimse görmüyor, kimse bilmiyor Ve sen hâlâ üşüyorsun..

gitme.....kal diyebilirdin halbuki......yada şimdi GELLLLLL,de...................
dağ taş aşarak,sana koşarak,koşarak sana,koşarak...........

biri bana dur desinn.... :)

Geri