• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

HaxBall'da Kalecilik

mum

Özel Üye
Üyelik Tarihi
3 Nis 2008
Konular
2,214
Mesajlar
2,424
MFC Puanı
1,030
Haxball'da Kalecilik Nedir?
Haxball'da kaleci olmak çok zor. Az kişinin kaleci olması buna örnektir. Fw,os,def kadar hiç kaleci yoktur. Çünkü kaleci olmak bazı yetenekler gerektirir. Takımı yöneten isim kalecidir. Ve her kurtarışın bir artı puandır. Haxballda az kalecinin olmasıda kalecilerin önemini kat kat arttırmakta.

Hangi Yetenekler Gerekir?

Uzun süre haxball oynamış olman lazım. En az 6 ay. Topun nereye gideceğini bilmen lazım. Reflex olmadan kaleci olamaz. Topa müdahale etmek için, kendin güven, cesaret lazım. Korkak kaleci hiç bir zaman kaleci olmayı hak etmez. Realde de, haxballda da kaleciler aynı görevi yapar. Takımı kurtarmak ona aittir. İstediği kadar top çıkarsın, 1 kere gol yerse eğer takımda küfürüde yersin, acemide derler, oyunu bırakta derler. Bunlara kulak vermiceksiniz.

Kalecinin Haxballda Ne Önemi Var?
Takımın beyni kalecidir. Eğer bir hata yaparsan takımda huzursuzluk çıkar. Çünkü her suç kalecide aranır. Hiç bir zaman Forvette yada ortasahada suç aranmaz. İşte burda devreye cesaret, güven girecek. Takımı sen yöneteceksin!
 
Üst