• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Huawei, Apple'ı geride bırakmayı başardı!

ultrAs

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
1 Haz 2017
Konular
46
Mesajlar
103
MFC Puanı
10
Huawei yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket akıllı telefon satış rakamları konusunda bir ay için Apple'ı geride bırakmayı başardı. İşte Huawei'nin sağladığı başarı!

2926AO.jpg


Dünyanın en büyük üçüncü akıllı telefon üreticisi Huawei, özellikle amiral gemisi modelleri ile son dönemde çok daha fazla kullanıcının ilgisini çeken bir marka haline geldi.

Bu nedenle ikinci sırada yer alan Apple ile ciddi bir rekabet içerisinde olan Çinli şirketin, geçtiğimiz yıl Apple'ı geride bırakmayı başardığı ortaya çıktı.

Huawei ile Apple arasında kıyasıya rekabet!

Huawei'nin Ürün Merkezi Direktörü Allen Wang, şirketin geçtiğimiz yıl Aralık ayında yüzde 13.2'lik pazar payına ulaşarak, akıllı telefon satışlarında Apple'ı geride bırakmayı başardığını açıkladı.

lWkqlp.jpg


Geçen yıl toplamda 139 milyon cihaz satışı gerçekleştiren Huawei'nin Honor serisi, şu anda 74 ülkede kullanıcılar ile buluşuyor.

Huawei'nin bazı pazarlarda Samsung'dan bile fazla sattığını iddia eden Wang'ın, bu rakamları paylaşırken hangi raporları baz aldığı ise bilinmiyor.
ShiftDelete
 
Üst