• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

İçinizden Geçenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan StigmatA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@ReiS öldüysen söyle gelip beleş yemek yiyelim :D hiç demiyosun şurada gariban Sezen bensiz napar ne eder:( aglama emojisi bulamadım :D

Pempe dizi çok izleme 2 şiir okuyup hatunlar pammıq gibi oluyo o moddasın:D ayh içim şişti şiirdeki gibi erkekler /aşk olsaydı benim bu kadar ormantik halime roman gibi hayatım olmalıydı ama hala karikatürlükten çıkamadım :D
İçimden geçiyor ne yapayım sezoş ??

Sarılmak dünyanın en ama en iyi ilacı olabilir bence..

Kitap okuyan bir insanın anlama kapasitesi hiç kitap okumayan bir insana oranla %60 daha fazla.Okumak beyni aptallıktan kurtaran bir ilaçtır..

Yapmıyacağınız şeyleri öyle rahat taşıdınız. Hiç bir söz karşıya tesir etmiyor ?

Hikaye bitmediğinde ve kitap kapatıldığında vedalar canınızı yakıyor.

Biraz daha güzel olmayı denemeli insan. Biraz daha nazik olmayı, kırılmamayı degil de, kırmamayı ögrenmeli. Sevilmekten öte, güzel sevmeyi bilmeli. İncelikler yapmalı, hoş görmeye calışmalı. Güzel olduguna inandıgında, o vakit güzellikler gelecektir. Sabır da bir duadır.

Geri