• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

İçinizden Geçenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan StigmatA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hani hep derler ya seni deliler gibi seviyorum diye. Deli olmak aklın yerinde olmamasıdır, kontrolsüzlüktür, ehliyetsizliktir… Halbuki insan sevdiğini gayet aklı başında sevmelidir. Bilerek, farkında olarak ve tadını çıkararak.

Fakirin bir ekmeği var ona da zam üstüne zam geliyor. Katık bulamayan insanlar ekmek nasıl bulacak artık bilemiyorum.
Gramajıyla oynamaktan yoruldular ? tost ekmeği kadar kaldı zaten ?

Shakespeare'in dediği gibi: " Hiçbir şey yapmazsanız, hiçbir şey kazanamazsınız."

Gecenin bir vakti yalnızca yalın ayak anlaşılabilecek şeyler vardır. Yalnızca gecenin bir vakti ve yalın ayak. Belki sarhoş ve dudağının kenarında sigarayla.

Ah bu rüzgarIar. BiImezIer ki ben esintiye göre şekiIIenirim. Her bahar mutIaka hınzırca kırarIar daIIarımı. Ama ben onIara inat yeniden çiçek açar, yeniden yeşiIIenirim.

Bir şeyi onun iyi olduğunu düşündüğümüz için istemeyiz, Tersine onu istediğimiz için onun iyi olduğunu düşünürüz..

Ömür bir masal gibidir, ne kadar uzun olduğu değil, ne kadar güzel yaşandığı önemlidir.

İçimin ağırlığını kelimelere yükledim ben düşünceler, zihnimde birer savaşçı gibi.

Geri