• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

İçinizden Geçenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan StigmatA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İnanamıyorum 2018 yılında aktif bir forum sitesi buldum. Hem de ilk üyelerindenmişim. :D Çok sevindim; o kadar özledim ki forum kültürünü! ❤

Havanın soğuk olduğu, çayın lezzetli olduğu zamanlar gelsin artık:sigara

@Sezen şu kahvaltı ne zaman hazır olacak çabuk ol biraz:D Ne kadar yavaşsın ne kadar yavaşsın :D

tezcanlı olsaydım keşke, isteklerime daha çabuk ulaşırdım.
sabredince her şey daha yavaş akıyor sanki.

Allah'ım yerleşmek ne zormuş. Yeni evde bir gün bile kalamadan yeni ev bulmam gerekecek:sigara

Saat 09.57 :D Son dakikalarda yetiştim :D
Forum sakin. Biz daltonlar tatil verdik. Bir sene boyunca görevimizi layikiyle yapınca bir tatili hakettik. :D

Görende devleti yönelttiler sanır:D bensiz yaptıgınız tatilde deniz anaları sırtınızı yapışsın emi:f22: Sakil i merak ediyorum valla nerde bu kız

sabah sabah tüm forum görevlerimizi de yerine getirdiğimize göre artık başka işlere dönebiliriz.

adam beni forumuna çağırıyor, her şey düzeldi diyor, gel bak ilk sırada çıkıyoruz diyor. foruma gidiyorum, online üye sayısına bakıyorum: 3. şaka gibi, sadece 3.: )))))))))))

Geri