• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

İçinizden Geçenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan StigmatA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çitten atladı 1 koyun.. çitten atladı 2 koyun.. .... çitten atladı ?? koyun..

bu yazıcıyı tamirrrr edemiyorum iice sinirlerim bozuldu :S

yaaaaa olmuyor bi türlü yazıcı napcaz düş bey ne yapcaz ?

sıkıntının ne olduğunu söylersen hani olmayanın ne olduğunu yani örnek olarak
pc ile bağlantısımı yok
kagıt mı çıkarmıyor
driver da sorun mu var
dram da mı sorun var
toner chipleri mi okumuyor vs vs.

@Düş Bozumu,

normal pdf den evrak yazdırıyordum.. 1 tanesini yazdırdı.. ikinci dosyada kağıt yok dedi.. kağıt azdı dedim ki sanırım ondan.. biraz daha ekledim.. bu sefer yine kağıt yok dedi.. çekmedi kağıt.. klasik olarak kapattım yazıcıyı açtım yine düzelmedi (3-4 kez yaptım bunu) şimdide sadece power tuşu yanıp sönüyor.. yazdırma ışıkları ya da hata ışığıda yanmıyor.. yazdır dediğimde ise mürekkep kartuşu değiştirme pozisyonunda diyor.. ama tanklı ki bu yazıcı kartuşlara dokunmuyorum bile..

@Düş Bozumu,

normal pdf den evrak yazdırıyordum.. 1 tanesini yazdırdı.. ikinci dosyada kağıt yok dedi.. kağıt azdı dedim ki sanırım ondan.. biraz daha ekledim.. bu sefer yine kağıt yok dedi.. çekmedi kağıt.. klasik olarak kapattım yazıcıyı açtım yine düzelmedi (3-4 kez yaptım bunu) şimdide sadece power tuşu yanıp sönüyor.. yazdırma ışıkları ya da hata ışığıda yanmıyor.. yazdır dediğimde ise mürekkep kartuşu değiştirme pozisyonunda diyor.. ama tanklı ki bu yazıcı kartuşlara dokunmuyorum bile..

şimdikagıt çekmecesinin orda plastik kagıt çekme petleri var büyük ihtimal toz olmuş olabilir oralar çekmeceyi çıkartıp oradaki plastikleri elinizde hafiften döndürercek temizleyebilirsiniz ya da kagıt çekmecesinin kenarında kagıt kaldırma rampasının yayları vardır onlarda gevşemiş olabilir ya da takılı kalmış olabilir :)

şimdikagıt çekmecesinin orda plastik kagıt çekme petleri var büyük ihtimal toz olmuş olabilir oralar çekmeceyi çıkartıp oradaki plastikleri elinizde hafiften döndürercek temizleyebilirsiniz ya da kagıt çekmecesinin kenarında kagıt kaldırma rampasının yayları vardır onlarda gevşemiş olabilir ya da takılı kalmış olabilir :)

bende çekmece yok.. basit bi yazıcı var :) canon mg3600 serisi yazıyor

Demem o ki;
Ne kadar seversek sevelim
Alnımıza yazmadıysa Yaradan seccademizi serip hayırlısını dileyelim..!

Geri