Reves
Kayıtlı Üye
- Forum Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay
zaman geçmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Düş Bozumu,
normal pdf den evrak yazdırıyordum.. 1 tanesini yazdırdı.. ikinci dosyada kağıt yok dedi.. kağıt azdı dedim ki sanırım ondan.. biraz daha ekledim.. bu sefer yine kağıt yok dedi.. çekmedi kağıt.. klasik olarak kapattım yazıcıyı açtım yine düzelmedi (3-4 kez yaptım bunu) şimdide sadece power tuşu yanıp sönüyor.. yazdırma ışıkları ya da hata ışığıda yanmıyor.. yazdır dediğimde ise mürekkep kartuşu değiştirme pozisyonunda diyor.. ama tanklı ki bu yazıcı kartuşlara dokunmuyorum bile..
şimdikagıt çekmecesinin orda plastik kagıt çekme petleri var büyük ihtimal toz olmuş olabilir oralar çekmeceyi çıkartıp oradaki plastikleri elinizde hafiften döndürercek temizleyebilirsiniz ya da kagıt çekmecesinin kenarında kagıt kaldırma rampasının yayları vardır onlarda gevşemiş olabilir ya da takılı kalmış olabilir![]()
bende çekmece yok.. basit bi yazıcı varcanon mg3600 serisi yazıyor
Tonerlerin kapağı açık kalmış gözüküyor ya da kartuşların kitlemeleri var o gevşemiş olabilir
kartuşları cidden ellemiyorum.. ama şimdi taktım çıkardım.. elim battıTonerlerin kapağı açık kalmış gözüküyor ya da kartuşların kitlemeleri var o gevşemiş olabilir