• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

İçinizden Geçenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan StigmatA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kırgınım..

yatağıma yatıp uyumak istiyorum.. ama sabah güzel bi enerjiyle kalkmayacağımı bilmek yatma motivasyonumu düşürüyor...

Bi telefonun sarji %2 den ne zaman %20 ye ulasir ? Kac dakika da acaba..

ben gittiğimde ne olacak kestiremiyorum... sadece bildiğim bişey var..
çok heyecanlı??

Bazı insanlar Acayip saçma bişey yapsalar da kendilerinden çok emin şekilde yapıyorlar. onu çok normalmiş gibi, sıradan bir durum gibi algı oluşturmak için rahat davranışlarıyla, mimikleriyle kendileri için çok olağan bi durummuş gibi göstermeye çalışırlar ya.. işte ben bayılıyorum o insanlara.. hep onlarla zaman geçirmek istiyorum:)

Ne yaşıyorsanız artık birlikte :)

Bu balık burcunu yorumlayan tüm astroloji uzmanlarına uyuz olmaya başladım artık?
Geçen gün “durumlar hiç iyi değil” diye yazmış.. böyle yorum mu olur ya.. yapacağınız yoruma ......
Bu aralar yeni birileriyle tanışmayın size iyi gelmeyecek demiş biri.. başka biri aman dikkat edin yeni bi şeye( iş, para, aşk) sakın başlamayın demiş..
Sizin yüzünüzden kimseyle tanışamıyorum.. evden çıkamayacak çıktığımda da başıma bişeymi gelecek diye korkan biri halind getirdiniz beni :( siz nasıl insanlarsınız ya? Amacınız ne?
Böyle hayat mı geçer.. yazıklar olsun hepinize diyorum başka bişi demiyorum ?

ver çoşkuyu kolonlar inlesin :D

bazen.. yapmak istdiklerini yapamaz insan.. düşünceler.. sonuçlar.. onu bi şekilde tutar..

yapsan bi dert.. yapmasan bi dert..

bencillik yapamamak ne kadar kötü..

hep başkalarını düşünerek hareket..

deli olmak lazım bazıları gibi.. hiç bişi düşünmeden hareket etmek davranmak..

ama işte.. olmuyor..

Su ya bakmak denize bakmak gibidir , ölmek ise veli nimettir ..

Geri