• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

İçinizden Geçenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan StigmatA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok yakında bir mesaj gelecek ve karar verilecek..
O karar çok kısa sürede verilecek.
Ne kararı alırsan al seçmediğin durumdan kaynaklı huzursuzluk yada mutsuzluk yaşanacak. Şimdi çık, çıkabiliyorsan işin içinden..

ancak şöyle bir gerçekte var..
Ateş seni çağırıyor?

Çanakkale ve Sinop gerçekten hakettiği değeri bulmayan harika iki ilimizdir...

Bazen sorularımızın cevaplarını bulabilmek için en başa dönmemiz gerekir
Ve kahırlanma madam
Taşı bile
Yosun tutar...

Aldatılan insan, öğrendiğinde çok üzülür ve yıkılır hatta o duygunun etkisiyle çok ağlar ya, ben ordaki gözyaşından daha çok, o travmadan sonra hatta bayağı bi süre geçtikten sonra hasbel kader o travmayı hatırladığında sessizce çaktırmadan ağlarsın, dudakların bükülür, gözünden tek damla gelir ama hiç sesin çıkmaz ya..içli içli ama sessizce ağlarsın ya, işte ben o ağlamalara dayanamam..
o ana giderim bende ağlarım...

Seni anlıyorum Anduril hocam ama bu kadar yumuşak kalpli, hassas olursan seni çok üzerler be abim.

Seni anlıyorum Anduril hocam ama bu kadar yumuşak kalpli, hassas olursan seni çok üzerler be abim.
Doğru bi tespit ama üzülmemek adına savunmacı davranış biçimi, yaşayacağın güzel duyguları yaşamanı da zorlaştırır diye düşünüyorum.
Üzülmekten, acı çekmekten korkup, içimden geldiği gibi yaşamazsam yaşamış sayılmam...
Bu hayatta çok mutlu olmakta var çok ağlamakta.. hür ve hata yapmaktan korkmadan yaşamak mesele...

En azindan yogun bi hafta sonu olacak.. tek basima kalmazsam dusunmem sanirim.. umarim.. :cry:

Geri