• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

İçinizden Geçenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan StigmatA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Basit ßiri değilim..!! gözlerimi Kanatırcasına ağladığım Gecelerim wardı ßenim..!!

Ve yuregimi korkak alistirmadim ben kaybettiklerim dagittigim servetim...

Bugün güzel uyanmadım. İç enerjim düşük, tadım yok. Bugün için programım bile yok. Kendimi kırgın hissediyorum.
Ama iyi olacak hissediyorum.. herşey sadece bir başlangıca bakar biliyorum. Ama nasıl olacak bilmiyorum?

Bugün artık güzel yorum olsun diye neler neler yaptım.. ancak bugünkü yorumunda benle alakası sıfır...
Evliysen diyor, onu da kafadan geçtik..
Diğer hususta eğitim okul hayatıyla ilgili..
Okulu bitireli 15 yıl oldu yaş 106 oldu hala ders diyor bana..
Ben anladım ya.. bu hayatta mutluluk yok bana çok net?

Son düzenleme:
Tüm gün düşündüm.. böle de yapamıyorum.. napcam bilemedim..

Umarım sabah beklediğim gibi olmaz..

ssat 2:16 ve ben hala uyuyamadım:(
Yarın kesin manyak gibi kalkarım kesin ..
Ama bugün günüm genel olarak güzel geçti..
Anlaşıldığımı hissettim.. insanlarla uzlaşmayı ve güzel enerji veren samimi insanları seviyorum..
Şimdi güzel güzel yatıcam, yarın herşey daha güzel olacak hissediyorum:)

Şeker en tatlı zehirdir :D
Canan Karatay

Bir insan nasıp bacağına işeyebilir, bu nasıl bi beceriksizliktir? Cidden kendime uyuz oluyorum.. ?
Yaş 89 oldu ama yaptığım şu işe bak?
İnsan kendine gıcık olur mu? Karşındaki insan bensem olur, hatta çok güzel gıcık olur. şu halimize bak, otur ağla...
Şu forumda, çok az bi insan vardır, böyle bi saçmalık yaşasın ?
Yıllardır belkide sadece insanların çocukken yaşadığı bu durumu bugün bi daha yaşamamı neye yormalıyım acaba?
Kendimden soğuyorum, başka bişi değil? bütün bacağımı yıkadım ama hala huzursuzum..
şu yaşadığım travmalara bak..
çekilecek insan değilsin çok net ☹️

Geri