• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

İçinizden Geçenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan StigmatA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün kimselere çok uzun zaman söyleyemediğim şeyleri yeni tanıştığım insanlara itiraf ettim..
Anlattıkça rahatladım, rahatladıkça anlattım..
İçimdeki eksiklikleri, kırıgınlıklarımı, kayıpları anlattıkça güçlendiğimi hissettim... bugünün kazananı benim bence...

Son düzenleme:
Az ama öz konuşmak lazım bu hayatta fazla kırılmaz insan

Bu dünyadaki en ermiş duygu birisini koşulsuz sevmek ve gelip gelmeyeceğini bilmeden beklemektir.

Artik hicbirseyin degismesine imkan yok Luzum da yok !!

İçimden geçen şu, kitap ve kahve keyfi

1-) Fark edildiğimi hissettim, mutlu oldum:)
2-) Sert ve keskin bir üslupla kendimi ifade etmekle sanırım yanlış yaptım. kimseyi incitmek istememiştim.. söylediklerimden dolayı pişman değilim, çünkü bunu yaşamam gerektiği için yaşadığımı biliyorum. ama şu andaki mevcut halden de pek memnun değilim. bu durumu sevemedim, iyi olmadı bu tatsızlık...
3-) Bu hafta sonu değil ama sonraki hafta sonu bozcaadaya gitme fikri beni heyecanlandırıyor.. Netleşmiş bir program yok ama gidersek güzel olur gibi hissediyorum...

Şu dünyada doğruyu söylemek kadar zor; boş konuşmak kadar kolay şey yoktur.

Dostoyevski

Bazen emin olmadığım herkesi ve herşeyi bir çırpıda siliyorum. Sonrasında da bir acabam oluyor maalesef..

Hayata en önemli şey kazançlarınızı kullanmak değildir. Bunu herkes yapar. Asıl önemli olan kayıplarımızdan kazanç sağlamamızdır. Bu zeka gerektirir; akıllı insanlarla aptal insanlar arasındaki fark budur.

Hem seyit riza'yi hem şeyh sait'i sevip hem de Atatürk'ü seviyorum diyenlere ne anlatabilirsin ki.

Geri