• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

İçinizden Geçenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan StigmatA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bugün günüm kötü geçmedi.. yapmak istediğim şeyleri yaptım.. verimli ve güzel gün yaşadığımı hissediyorum. Her işim rast da gitti.. kendimi iyi de hissediyorum. Ama içimde bi burukluk var...
dışarıdan bakıldığında herşey yolunda gibi..ama tadımın olmadığı gerçeğinin de farkındayım....
Birazdan dışarı çıkıp yenikoye gideceğim ama bu iyi gelicek mi bilmiyorum..
umarım...

• Beğen
Tepkiler: Nur
@Anduril size birşey sormak istiyorum nerden il olarak Yeniköy yazdınız da ilgimi çekti ondan sordum

Semt olarak ben istinyede oturuyordum doğma büyüme Emirgan
Yeniköy diyince

Benim doğduğum yerler gençliğim oralarda geçti annemle babamin mezarlığı istinyede anne tarafım. Oradalar dayımın kızı Yeniköy ferahevlerde oturuyor

Tanıdığımıza pişman olduklarımız çoğaldıkça, yeni tanışacaklarımızdan korkar olduk..

Yaşamanın güzelliğini hayatın muhtemel olumsuzluklarına rağmen denemekten vazgeçmeyenler hissedebilir sadece...
Güvenli bir alan oluşturmak için evinin içinde de kamp yapabilirsin.. ancak bu güvenli alanda hissedeceklerin, risk barındırsa da ıssız bi yerde yapacağın kampta hissedeceklerininin yanına yaklaşabilirmi...

Son düzenleme:
  • Beğen
Bu saatte kadar burda ne işim var benim...

Yarın güne güzel enerjiyle uyanmak istiyorum ;d
İyi geceler megaforum ailesiiii ?‍♀️?

ßazen Dünyanın Enn MutLu inSanı oLuyorum eLine Şeker veriLince MutLu oLan Çocuk gibi.! ßazen de Dünyanın Enn MutSuz inSanı oLuyorum eLinden oyunCağı aLınmış Çocuk gibi.!!

Çift gökkuşağı çıkar
Sen yağmurda gülünce
Yaz erken gelir buzullar erir
Sen bana yürüyünce?????

• Beğen
Geri