Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İçinizden Geçenler

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,688
@kuslarabenzer senin işi çözecem ben:D kendi şirketine patron yapacam seni. @StigmatA oğlanın fazlalıkları kırptırıyo:D düğünde nerden baksan bi kaç milyonluk altın toplar :D sıfır faiz ile borç alacaz ondan :D gerisini özelde yazarım şimdi vazgeçer kestirmekten paralardan işimizden olmayalım :D

kuslarabenzer

dolunay kusuyorum.
Moderatör
  • MFC Puanı
    4,530
Kahveleri hazırlıyorum sen başla 😂

Başlıyorum ehem :D Önce kısaca kendimi tanıtayım, ben sosyal medya uzmanıyım ve ilgilendiğim 2 markam var şu an.
İş arkadaşımla yarın nöbetteyiz, birer markayla ilgileneceğiz.
Çocuk efendi efendi hangi markayla ilgilenmek istediğimi sordu ve yanıt olarak çocuğa el hareketi çektiğim bir stickerı gönderdim YANLIŞLIKLA

Üstelik bu stickerı uzun zamandır hiç kullanmamıştım, hareket çeken biri de değilim esprisine sticker olsun diye yapmıştım. Nereden çıktı ve bastım bilmiyorum. Hemen sildim ama anında cevap verdi, görmüş olma ihtimali çok yüksek.

İstifa etmeden kovulmazsam iyi artık ahhahahaha

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,688
Başlıyorum ehem :D Önce kısaca kendimi tanıtayım, ben sosyal medya uzmanıyım ve ilgilendiğim 2 markam var şu an.
İş arkadaşımla yarın nöbetteyiz, birer markayla ilgileneceğiz.
Çocuk efendi efendi hangi markayla ilgilenmek istediğimi sordu ve yanıt olarak çocuğa el hareketi çektiğim bir stickerı gönderdim YANLIŞLIKLA

Üstelik bu stickerı uzun zamandır hiç kullanmamıştım, hareket çeken biri de değilim esprisine sticker olsun diye yapmıştım. Nereden çıktı ve bastım bilmiyorum. Hemen sildim ama anında cevap verdi, görmüş olma ihtimali çok yüksek.

İstifa etmeden kovulmazsam iyi artık ahhahahaha
Hareketi patrona çekecektim sana geldi pardon dersin :D

Üst Alt