-
-
-
- MFC Puanı
- 4,530
Dayanamıyorum biliyosun dürtüyor istifa perileri ahaha8 ay gözünü kırpana kadar biter gel tezkere![]()
Ama 4 aydır iyiyim inşallah böyle devam eder

Dayanamıyorum biliyosun dürtüyor istifa perileri ahaha8 ay gözünü kırpana kadar biter gel tezkere![]()
Benim iş hayatımda başıma gelenler, pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Öyle bir iş hayatım oldu son 1 buçuk yıldır
Yazsa 10 bölümlük dizi çıkarBenim iş hayatımda başıma gelenler, pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Öyle bir iş hayatım oldu son 1 buçuk yıldır![]()
Ahahah valla ne yalan söyleyeyim TikTok çekip anlatsam fenomen olurum diye düşünmeye başladımYazsa 10 bölümlük dizi çıkarpatron telif ister diye korkuyo
![]()
Dedigimi yapın gittiğim yoldan gitmeyin
Yaa en heyecanlı yerinde telefon geldiBenim iş hayatımda başıma gelenler, pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Öyle bir iş hayatım oldu son 1 buçuk yıldır![]()
Kahveleri hazırlıyorum sen başla![]()
Hareketi patrona çekecektim sana geldi pardon dersinBaşlıyorum ehemÖnce kısaca kendimi tanıtayım, ben sosyal medya uzmanıyım ve ilgilendiğim 2 markam var şu an.
İş arkadaşımla yarın nöbetteyiz, birer markayla ilgileneceğiz.
Çocuk efendi efendi hangi markayla ilgilenmek istediğimi sordu ve yanıt olarak çocuğa el hareketi çektiğim bir stickerı gönderdim YANLIŞLIKLA
Üstelik bu stickerı uzun zamandır hiç kullanmamıştım, hareket çeken biri de değilim esprisine sticker olsun diye yapmıştım. Nereden çıktı ve bastım bilmiyorum. Hemen sildim ama anında cevap verdi, görmüş olma ihtimali çok yüksek.
İstifa etmeden kovulmazsam iyi artık ahhahahaha
Dur daha para lazım çeyiz yapcam dasknsdaHareketi patrona çekecektim sana geldi pardon dersin![]()
Özrü kabahatinden beterHareketi patrona çekecektim sana geldi pardon dersin![]()
Nazar var sende nazarDur daha para lazım çeyiz yapcam dasknsda![]()
ay bunu uzun zamandır istiyorum bu arada gerçekten ahgahhaNazar var sende nazar
Kurşun döktürmek lazim, Sezen anlar sanki o işlerden![]()