• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İzmir Evden Eve Nakliyat

egetur

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
20 Eyl 2011
Konular
22
Mesajlar
36
MFC Puanı
0
İzmir’de evden eve nakliyat şirketleri diğer illerimizdeki gibi her geçen gün artmaktadır. Bu durum hem taşınacak insanlar için, hem de evden eve nakliyat firmaları için iyi bir durum teşkil etmemektedir.

Öncelikle evden eve nakliyat firmaları için değerlendirsek; firma sayısının artması rekabeti de artıracağından evden eve taşımacılık fiyatları düşecek ve belki de bu durumdan zarar görecek firmalar olacaktır.

Müşteri açısından bakacak olursak; olumlu tarafı rekabetin artmasından dolayı daha uygun maliyetlere ev taşıma gerçekleştirebilecekleri için olumlu durum teşkil etsede. Yeni kurulan bir firma ile taşımaları durumunda yeni firmanın eksikleri olabileceğinden eşyalar zarar görebilir ve taşıma sonucu hüsran yaşanabilir.

Ayrıca müşteriler için eski kurumsa firmaları ayırt etmekte zor olacaktır. Çünkü tüm firmalar web sitelerinde kendileri kurumsal ve köklü bir geçmişe sahip olduklarını dile getirmekteler. Ayrıca google üzerinden evden eve nakliyat İzmir diye arama yapınca bu firmalardan biri ile karşılaşmamanız kaçınılmazdır.

Son olarak sizlere bir firmayı tavsiye edeceğiz. Egetur Evden Eve Taşımacılık Ltd. Şti. İzmir ve İzmir merkezli hizmet veren ender kurumsal firmalardan biri. www.egeturtasimacilik.com

İyi Taşınmalar…
 
Üst