• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Javachat - Javasız sohbet, mobil chat sitesi

Sauron

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
8 Ocak 2015
Konular
14
Mesajlar
17
MFC Puanı
80
Site Adı: javachat.net
Site Adresi: https://www.javachat.net
Açıldığı Tarih: 1999
Siteniz Hakkında Açıklama:
javachat.net, 1999 yılında yurtdışında yabancı dil özelliği ile uzun süre hizmet verdikten sonra an itibari ile türkçe sohbet alanında giriş yapılabilecek alt yapıya geçiş yapmıştır. Ücretsiz bir şekilde tüm chat sistemini kullanabileceğiniz java chat sitesinde hiç bir eklenti veya ek kurulum gerektirmeden arkadaşlık ortamına bağlantı sağlayabilirsiniz. Yeni sohbet arkadaşlıkları, sıcak muhabbet ortamında tanışabileceğiniz samimi dostluklar için en doğru seçenek sizler için sürekli aktif olacaktır.

İsteyen herkesin ücretsiz olarak girebileceği, sadece kullanıcı adı seçerek giriş yapabileceği ve mutlu olacağı bu sitede, günlük binlerce insanın giriş yaptığını ve daima sohbet amacıyla bulunduğunu da bilmeniz gerekir. En keyifli anılarınızın değerli olmasını, daha farklı seçenekleri de sıklıkla yakalayabileceğiniz bir site olması sayesinde, sizler için verilen en güzel değerler ve her zaman elde ettiğiniz mutlulukların güzelleşmesiyle sonuca ulaşabilirsiniz. Mobil chat sistemi aracılığı ile bütün akıllı cihazlarınız üzerinden rahatlıkla giriş yapabilirsiniz.
 
Üst