• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Joe Belfiore telefonlar için Windows 10 hakkında bilgiler paylaştı

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Telefonlar için Windows 10’un bugün Türkiye saatine göre 19.00’da yayınlanacağı sızıntısının NokiaPowerUser tarafından yayınlanması ile başlayan tartışmalar sürerken Joe Belfiore nihayet tartışmalara cevap verdi.

Windows departmanı başkan yardımcısı olan Joe Belfiore; 512MB RAM’e sahip cihazların, özellikle de Nokia Lumia 520’nin Windows 10’e çalıştırması için çalıştıklarını, bu cihazlarda Windows 10’un kullanılması için hırslı olduklarını belirtirken bazı özelliklerin değişken olabileceğini ekledi.

Telefonlar için Windows 10 önizlemesinin, telefonlara göre değişken sürede yayınlanabileceğini belirten Joe Belfiore; tartışma konusu alt segment cihazların daha geç alabileceğini ekledi.

Ne zaman yayınlanacağı konusunda ise; Terry Myerson’un 21 Ocak’da düzenlenen etkinlikte Şubat ayında yayınlanacağını belirttiğini hatırlatan Belfiore; genel kullanıcı için sunulmadan önce kendi içlerindeki test sürecini tamamlamaları gerektiğini paylaştı.
 
Üst