• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kadınlar Olgun Erkek İstiyor

Üyelik Tarihi
11 Mar 2015
Konular
1,897
Mesajlar
3,366
MFC Puanı
15,160
Kadınlar Olgun Erkek İstiyor

Kadınlar kendilerinden daha genç biriyle flört etmeyi zaman zaman daha eğlenceli ve heyecan verici bulsalar da aslında bu genç erkeklerde olgun erkeklerdeki ciddikendinden emin ve cool tavırları kolay kolay bulamazlar.

Genellikle istedikleri iyi bir kariyere büyük bir eve ve kadın-erkek ilişkilerinden deneyime sahip olan erkeklerdir.

İşte genç kadınların kendisinden yaşça büyük erkeklere ilgi duymalarının sebepleri...

Akıl

Sizden yaşça büyük olan erkekler çoğunlukla daha akıllıdır. Bilimsel olarak beyin fonksiyonları daha hızlı çalışmıyordur belki genç bir erkeğinkine göre fakat neyi ne zaman düşünmesi gerektiğini daha iyi bilir. Kendilerini karşı tarafa çok daha rahat ifade edebilir sizin ne anlatmak istediğinizi de hemen kavrayabilirler.

Kültür

Çok daha kültürlü olurlar. Bir kitaptan geçmişte iz bırakan bir filmden ya da gençlik yıllarınızda sizi etkisi altına alan o meşhur şarkıdan haberleri vardır. Kendisine birşey sorduğunuzda genç sevgililerinizin yaptığı gibi bahsettiğiniz şeyi ilk defa duymuş gibi davranmazlar. özellikle kültür ve sanat konularına meyilliyseniz kendinizden yaşça büyük erkeklerle bu anlamda çok daha fazla paylaşımda bulunmanız olası.

Romantizm

Olgun erkekler ya doğuştan centilmendirler ya da centilmen bir erkek olmayı tecrübelerine kulak verip sonradan öğrenmişlerdir. Bir kadına nasıl hitap edilmesi gerektiğini sizden genç bir sevgiliye göre çok daha iyi bilirler. Sandalyenizi tutar kapınızı açarlar. Ayrıca randevularına sadık kalır ve kolay kolay gecikmezler.

Olgunluk

Sizi değiştirmeye çalışmazlar. Giyim tarzınızdan tutun da makyajınıza kadar her şeyinize karışan ve aklından geçen çoğu şeyi patavatsızca olup olamayacığına bakmadan söyleyen genç erkekler gibi değildirler. Sizi siz gibi kabul etmeye çalışır öne çıkan özelliklerinizi överler. Giyim tarzınız ve stilinizi çoğunlukla eleştirmezler.

Deneyim

Seksüel açıdan tecrübe sahibi olurlar. Bu çoğu kadının olgun erkekleri seçmelerindeki ana birkaç nedenden biri desek çok da yanılmış sayılmayız herhalde. Cinsel ilişkide size sevgiyle yaklaşır sadece kendi isteklerine göre değil sizin arzularınıza da saygı göstererek hareket ederler. Tüm bunlar kadın vücudunu ve seksi genç bir erkeğe göre çok daha iyi tanıdıklarından olabilir mi?

Özgürlük

Olgun erkeklerin çoğunlukla ev arkadaşı olmaz. Genellikle maddi açıdan belli bir yeterliğe sahip olduklarından veya yılların verdiği tecrübeye dayanarak buna ihtiyaç da duymazlar. Dolayısı ile başbaşa kalabileceğiniz anlar çok daha fazla olur. İlişkinizi ev arkadaşlarına göre ayarlamak zorunda kalmazsınız







 
Üyelik Tarihi
7 Haz 2017
Konular
14
Mesajlar
2,269
MFC Puanı
170
işte bunu biliyor ve seviyorumbu durumu yorum yapmıcam :D tesekkurler..
 

vioLeta

Özel Üye
Üyelik Tarihi
29 Tem 2015
Konular
946
Mesajlar
1,610
MFC Puanı
540
Evet olgun ve romantik olsun :)
 

vioLeta

Özel Üye
Üyelik Tarihi
29 Tem 2015
Konular
946
Mesajlar
1,610
MFC Puanı
540
Kurt olmasın ya :D düzgün birisi olsun hahha
 
Üyelik Tarihi
25 May 2016
Konular
124
Mesajlar
3,076
MFC Puanı
8,290
Olgunluk hikaye :sigara Bence kadınlar istedikleri gibi kırpamayacakları kişilikleri sevmiyorlar :sigara Mesela örnek şu: Dış kaporta iyi, idare eder ama atıyorum şöyle konuşmayı da bi bıraksa ya da şunu şunu artık yapmasa vs. :sigara
 

Araf

Üyeliği durduruldu!
Üyelik Tarihi
2 Ara 2012
Konular
198
Mesajlar
1,155
MFC Puanı
440
Aslından doğruluk payını düşünecek olursak çok yüksek.
 

cuneyt1eser

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
14 Haz 2017
Konular
0
Mesajlar
2
MFC Puanı
0
Süper olmuş eline saglik

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üyelik Tarihi
15 Haz 2017
Konular
1
Mesajlar
289
MFC Puanı
30
bu özellikler bizim türk bayanlarını kesmez gibi ama ana kriter maddeleri diye sayılabilir
 
Üyelik Tarihi
9 Kas 2008
Konular
0
Mesajlar
201
MFC Puanı
10
Türk kadınları için konuşacak olursak eğer yaş falan filan bunlar boş şeyler. Türk kadını maço olan,kendisine emir veren hayt huyt diye bağıran,kendisine hizmet ettirmekten hoşlanan ve kadınlarında bunu göreviymiş gibi kabullendikleri erkeğin himayesinde bir hizmetci gibi hayatını daim ettirdikleri erkekleri seviyor çoğu kadınımız ne yazık ki ...
 

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Köle miyiz biz.
Bence hiç bir kadın kendini ezdirmemeli.
 
Üst