Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kafa Tatlandırıcı Megaforum Geyikleri

AlcatrazZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    636
genelde kendim için falan açıyom ya ondan kanks :honk:

By BiLiNMeZ tecrübelidir o konuda o anlatsın sana :honk:

hee tamam kanks adamsın :D
orj. fikirlerin oluyor senin genelde bak aklında bulunsun hoşumuza giderse hemen değerlendirmeye alalım :honk:

By BiLiNMeZ bana güzel bi nick önersene... Gerçi hiç biri alcatraz'ın yerini tutmayacak ama fikirlere acıgız elbette (:)

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855

hee tamam kanks adamsın :D
orj. fikirlerin oluyor senin genelde bak aklında bulunsun hoşumuza giderse hemen değerlendirmeye alalım :honk:

By BiLiNMeZ bana güzel bi nick önersene... Gerçi hiç biri alcatraz'ın yerini tutmayacak ama fikirlere acıgız elbette (:)

bay bilinmez bi keresinde kero diye tutturmuştu da ben de o vesile ile keroda kaldım tuttum dükkanın adını bile öle yaptım nası bi işlemiş içime :honk:

By BiLiNMeZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    50
nerden buldun nan :honk:

daha hiçbir şey yok damat 3 aydır düzenlicem de eriniyom :honk: logo güzel ama di mi :dyg: geçen hafta stüdyo çekimlerini tamamladık üç beş yazı ile güzelleştireceğim ben o siteyi ama şöle ilham gelmesi lazım üç beş edebiyat parçaliim :honk:
bana alengirli bi cv hazırlasana senin ağzın iyi laf yapar :honk:

Zor olmadı. Tükkanın ismini tahmin edip şehri ekleyince aramada hemen bulunuyor. :D
Bi an evvel düzenle reis. Ne kadar dolu ve karmaşık görünürse o kadar bilgili ilgili ve başarılı görür halkımız. Nitelikten ziyade nicelik önemli. Kat karıştır o yüzden. :D
Hazırlaruk kendi kendini işe alasın gelir. :D

Arzuhal kardeş nickin patentini alaydın keşke. İşimiz kolay olurdu hatta kullanan olursa donuna kadar alırdık. Şimdilik öz alcatraz falan mı yapsak böyle otobüs şirketi ismi gibi oldu ama düşünelim bi. :s62

AlcatrazZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    636
Zor olmadı. Tükkanın ismini tahmin edip şehri ekleyince aramada hemen bulunuyor. :D
Bi an evvel düzenle reis. Ne kadar dolu ve karmaşık görünürse o kadar bilgili ilgili ve başarılı görür halkımız. Nitelikten ziyade nicelik önemli. Kat karıştır o yüzden. :D

Arzuhal kardeş nickin patentini alaydın keşke. İşimiz kolay olurdu hatta kullanan olursa donuna kadar alırdık. Şimdilik öz alcatraz falan mı yapsak böyle otobüs şirketi ismi gibi oldu ama düşünelim bi. :s62

hah, bi sen dem vurmamıştın tam oldu :D amirinden işçisine herkes vurdu yaa :D:D

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855

damat yoğunum ya pazartesiden itibaren herkes diyete başlamaya karar vermiş sanırım .s.s ben bu tempoyu taşıyamam gibi geliyor ama hayırlısı artık :honk:

doldurcam da işte cv yazmaya üşeniyom :honk: bi yazsam iki dklık iş de işte bi cv olayı çözecek :honk:

hakiki alcatraz da olur Arzuhal, hakiki tulum peyniri gibi :honk:

By BiLiNMeZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    50
damat yoğunum ya pazartesiden itibaren herkes diyete başlamaya karar vermiş sanırım .s.s ben bu tempoyu taşıyamam gibi geliyor ama hayırlısı artık :honk:

doldurcam da işte cv yazmaya üşeniyom :honk: bi yazsam iki dklık iş de işte bi cv olayı çözecek :honk:

Ne güzel işte reis gelen giden çok olsun Allah hayırlı kazanç nasip etsin. Sen en iyisini yaparsın. Hiç olumsuz düşünmüyoruz. :)
Hazırlarız dert etme rahat ol ceosun sen. :D

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Ne güzel işte reis gelen giden çok olsun Allah hayırlı kazanç nasip etsin. Sen en iyisini yaparsın. Hiç olumsuz düşünmüyoruz. :)
Hazırlarız dert etme rahat ol ceosun sen. :D

hazırlarız hazırlarız diyonuz da bi şey yapmıyorsunuz anca gazlıyorsunuz :honk:

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Sen bilgilerini virmeden ben nasıl yapayım reis? Çalınan kimlik bilgilerinden mi bulayım? Dertsiz başıma dert alıp korsan mı olayım? :s37

sen örnek bi şablon hazırla ben onun uyarlamasını yaparım ya o kadar illegalliğimiz de olsun ne var bunda :honk: illa yorgunu yokuşa sürüyorusnuz illaaa illaaaaaaaaaaaaaa

Üst Alt