• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kara Yazı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ExeLans06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
''Yap gitsin! Insan en cok hatalarindan ders cikartir.'' - Al Pacino​

"Yasadigim hayati degistirmeye, kendimi donusturmeye hazir miyim?" diye sormak icin hicbir zaman gec degil. - sems​

"Bir kelebegi elinde tutarsan olebilir. Serbest birak ve ucsun. Eger geri donerse senindir eger donmezse asla senin olmamistir." (Daria-Tv)​

"Biriyle tanistiginizda ilk once farkliliklarinizi gorursunuz, ama zaman gectikce benzerlikleri fark etmeye baslarsiniz." (Kalifornia)

Bazen uzuntuler; goz yaslarinin uzanamayacagi kadar derindedir.​

Belki de yalanci arkadaslarina bir tesekkur borclusun, sana gercek dostalarinin kiymetini hatirlattiklari icin... - Victor Hugo

Insanlar kolay ulastiklari seyin kiymetini bilmez.

Aşk topuklarından etine kadar işlemiş bir nasırdır. Ya canın acıya acıya adım atacaksın ya da canını acıta acıta söküp atacaksın.(Mevlana)

Bir kadın aşka inanmıyorum derken, aslında tek bir şey söylemek istiyordur: Hadi beni aşka inandır.

Vücutlarımız birbirimize en kolay vereceğimiz şey. Önemli olan, hayatımızı verebilmek.

Aşktan yana yaşadıklarımı bilseydin eğer, halen sevebiliyor oluşuma AŞIK olurdun… (Elif Şafak)

Bb8JwVKCAAAFGjL.jpg:large

Uykudan uyandığına pişman eden dönmek isteyipte dönemeyince çaresizlikten çıldırtan tatlı bir rüyasın sen…

Ey yaşam senin bunca değerIi oIuşun öIüm sayesindedir.

Bir şiir yaz bana içinde aIabiIdiğince mutIuIuk oIsun ayın göIgesinde unutuIan sevgi tohumIarıyIa yeşere dursun.

Geri