• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kaşarlı Enginar Dolma

OBERON

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
20 Kas 2016
Konular
2,670
Mesajlar
2,919
MFC Puanı
1,410
Malzemeler

4 ENGİNAR
1 7-8 YEMEK KAŞIĞI BEZELYELİ GARNÜTÜR
4 İRİ DİLİM KAŞAR
1 LİMON
1 SOĞAN
TUZ


Hazırlanışı


TEMİZLENMİŞ ENGİNARLARI LİMONLA OVUP YARIM LİMON,TUZ VE SU İLE HAŞLIYORUZ.
DİĞER TARAFTA KUŞBAŞI DOĞRANMIŞ SOĞANI YAĞDA KAVURUP GARNÜTÜRÜ EKLEYEREK BİRLİKTE SOTELİYORUZ.
YUMUŞAYAN ENGİNARLARI FIRIN KABINA DİZİP İÇİNE HAZIRLADIĞIMIZ GARNİTÜRÜ PAYLAŞTIRIYORUZ.
ÜZERİNE KAŞARLARI KOYUP KIRMIZI BİBER SERPİYORUZ
3 YEMEK KAŞIĞI KADAR SU KOYUP FIRINA VERİYORUZ
180 DERECEDE KAŞAR ERİYİP SUYU BİRAZ ÇEKENE KADAR PİŞİRİYORUZ.
 
Üst