• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lunaparklarda en sevdiğiniz oyunlar hangileridir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rapunzel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lunaparklarda en sevdiğiniz oyunlar hangileridir?

• Atlıkarınca

Oy: 0 0.0%
  • Çarpışan Arabalar

Oy: 11 68.8%
  • Balerin

• Gondol

• Ahtapot

• Salıncak

Oy: 1 6.3%
  • Dönmedolap

• Hızlı Tren

Oy: 2 12.5%
  • Crazy Dance

• Diğeri

• Kullanılan toplam oy
    16
en fenası gondoldur :D adrenalin tavan yapar :D

en fenası gondoldur :D adrenalin tavan yapar :D

hiç binmedim ona seevmedim bi kere ranger diye bişeye bindirdiler lise sonramıydım ne bu kadar cihaz yoktu o zamanlar işte 99 yılları falan :Doy allhım boyle bi manyaklık yok :D şimdilikeri goruyorum daha beter :D gazla çalışıyor erkekler malum lisede kızlar verdi gazı bindik o son oldu lunaparkın onunden gecmedim daha :D allah dusmanımı gaza gtirmesin :D kızların serriinden korusun:D

hiç binmedim ona seevmedim bi kere ranger diye bişeye bindirdiler lise sonramıydım ne bu kadar cihaz yoktu o zamanlar işte 99 yılları falan :Doy allhım boyle bi manyaklık yok :D şimdilikeri goruyorum daha beter :D gazla çalışıyor erkekler malum lisede kızlar verdi gazı bindik o son oldu lunaparkın onunden gecmedim daha :D allah dusmanımı gaza gtirmesin :D kızların serriinden korusun:D

hahahahahaha kızlara hava atıcaklar ya :D ohooo bir de caktırmıyorlar yüzleri kireç oluyor :D:D:D izlemek daha zevklidir :D

hahahahahaha kızlara hava atıcaklar ya :D ohooo bir de caktırmıyorlar yüzleri kireç oluyor :D:D:D izlemek daha zevklidir :D

yok valla ben bildiğin allah allah diyip doner genc osman diye diye dondum inince binmemde emeği gecen erkeklere allah ne versiyese dalmıstım ..
ona ayarım ben ya korku doğal bi durum korktunsa kortun benkorkmamıstım zaten midem çok bulandı korkulcak nevar .. ama korksamda korktum derim nolcak :D liseli olmak manyaklık ozetle

Lise çağları deli çağlar :D:D

en son gittiğim zamanı bile hatırlamıyorum
ama genel anlamda ortam güzelde

Pamuk şeker yemek :$

Geri