• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,469
MFC Puanı
34,700
0DR18D.jpg



Mekanın Cennet Ruhun Şad Olsun.
 
Üyelik Tarihi
13 Mar 2013
Konular
1
Mesajlar
162
MFC Puanı
1,590
toprağı bol olsun mekanı cennet olsun
 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,469
MFC Puanı
34,700
NEyQlQ.jpg



AJol3z.jpg



15 Temmuz darbe girişimi sonrası Türkiye genelinde başlatılan 'Demokrasi Nöbetleri'nin sonuncusu olarak düşünülen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ev sahipliğinde Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel BaşkanıKemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla bugün saat 17.00'de gerçekleştirilecek.

TBMM'de grubu bulunan partilerden HDP'nin davet edilmediği mitinge, ilk olumlu yanıt MHP lideri Devlet Bahçeli'den gelmişti. Mitinge katılmayacağını ve heyet göndereceğini açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise, partisinin MYK toplantısı kararıyla katılım sağlayacaklarını açıklamıştı.

CHP lideri, Binali Yıldırım'ı arayarak mitingde, dev Atatürk posteri asılmasını ve Dombra'nın çalınmaması taleplerini iletmişti.Alıntıdır.
 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,469
MFC Puanı
34,700
OEARQQ.jpg



Y4kj8z.jpg




E38zMn.jpg





Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Kerim Keçeci'nin Zonguldak'taki evine ateş düştü
Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Kerim Keçeci'nin cenazesi, Türk Hava Kuvvetleri'ne ait askeri uçakla Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi Saltukova Beldesi'ndeki Zonguldak Havalimanı'na getirildi



Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Kerim Keçeci'nin cenazesi, askeri uçakla Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi Saltıkova Beldesi'ndeki Zonguldak Havalimanı'na getirildi.
Şehidin cenazesini, Zonguldak Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Haluk Selvi, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, babası Naim Keçeci, annesi Ferizan Keçeci, kardeşi Resul Keçeci, yakınları ve çok sayıda vatandaş karşıladı. Şehidin Türk Bayrağı'na sarılı tabutu uçaktan indirilip askerlerin omzunda cenaze aracına götürüldü.
Kardeşi Resul ile annesi Ferizan Keçeci ve diğer yakınları, cenaze aracına konulan tabutun başında gözyaşlarına boğuldu. Şehit Keçeci'nin cenazesi, konvoy eşliğinde Çaycuma Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
Şehit uzman onbaşının cenazesi, yarın öğle Çaycuma İlçesi'ndeki pazaryerinde düzenlenecek törenin ardından toprağa verildi...
 

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Mekanı cennet olsun​
 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,469
MFC Puanı
34,700
TEM Otoyolu'nun Bolu kesimi Cankurtaran mevkisinde, Ankara istikametinin 20 gün ulaşıma kapatılacağı bildirildi.

Bolu Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, TEM Otoyolu'nun Cankurtaran mevkisinde 26 Eylül Pazartesi günü üstyapı yenileme çalışması gerçekleştirileceği ifade edildi.

Çalışma nedeniyle otoyolun Ankara istikametinin 20 gün ulaşıma kapatılacağı belirtilen açıklamada, ulaşımın İstanbul istikametinden iki yönlü sağlanacağı kaydedildi.

Yolun kapatıldığı kesimlerde trafik kontrollü verileceğinden, sürücülerin trafik işaret ile işaretçilerine uymaları ve dikkatli olmaları gerektiği bildirildi.
 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,469
MFC Puanı
34,700
6mDgP3.jpg



Bu levhalarda ışıklandırmalar sadece “Eczane” yazısı üzerinde olacak. Eczanenin ismi asla ışıklandırılmayacak.

Sağlık Bakanlığı bir kılavuz hazırlayarak, eczanelerin levhalarında aynı standartların kullanılmasını istedi. Bakanlık böylece hastaların eczanelere erişimini kolaylaştırmayı,ve farklı eczane levhası kullanılması halinde ortaya çıkan görsel kirliliği ortadan kaldırmayı ve eczaneler arası haksız rekabeti önlemeyi amaçlıyor. Kılavuza göre levhaların ışıklı ya da ışıksız olması eczacının inisiyatifinde olacak. Işıklı levhanın tercih edildiği eczanelerde sadece “Eczane” yazısında led aydınlatma kullanılacak, eczane isminde hiçbir şekilde aydınlatma olmayacak. Eczane yazısı beyaz zemin, kırmızı üst alın üzerine modüler sistem olarak takılacak.
 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,469
MFC Puanı
34,700
OE19Jn.jpg


Zonguldak’ta üç çocuk annesi kadın, dev dalgaların arasında intihara kalkıştı. Borçları ve iş arama çabalarının sonuçsuz kalması nedeniyle bunalıma girdiği öğrenilen kadın için telefonla aranan belediye başkanının yardım sözü, kadını intihardan vazgeçirdi.

İHA

Edinilen bilgiye göre olay, Liman Caddesi’ndeki mendirekte meydana geldi. Üç çocuk annesi olduğu öğrenilen 45 yaşındaki Ayşe A., girdiği bunalım nedeniyle mendireğe gelerek intihar etmek istedi.

Bir süre önce eşinden boşandığı öğrenilen Ayşe A.’nın üç çocuğuna baktığı ve iş arama çabalarının sonuçsuz kalması nedeniyle bunalıma girdiği belirtildi. İntihara kalkışan kadını fark eden Sahil Güvenlik ve TTK Palamar ekibi mendireğe geldi. Kadını ikna etmek için bir süre görüşen ekipler ardından Zonguldak Belediyesi’ni aradı.

Belediye yetkilileri ile görüşen ekipler, başkanın iş konusunda yardımcı olacağı sözünü vermesi üzerine kadını intihardan vazgeçirdi. Bu sırada mendireği aşan dev dalgalar; ekipleri ve intihara kalkışan Ayşe A.’yı ıslattı.

Sedyeye alınan Ayşe A., ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayı gören limandaki görevlilerden Serkan Akar, “Ablamız geldi oraya. Sahil Güvenlik’teki arkadaşlar da hemen fark edince biz de TTK Deniz Servisi olarak hemen koştuk müdahale ettik. Ablanın işi olmadığından belediye başkanı yardım edeceğini söylemiş. ’Yapacak hiçbir işim yok’ dedi. Çocukları da varmış. İşi de yokmuş. Ne iş verirlerse çalışacağını söyledi. İşi olmadığı için intihara kalkıştı. Biz de müdahale ettik. Belediye başkanını aradık. Belediye başkanı söz verdi. Gelsin yardımcı olacağım dedi” diye konuştu.

MİLLİYET
 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,469
MFC Puanı
34,700
Erdal Tosun, İstanbul Sarıyer'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti. Sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Erdal Tosun'un ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu.


Sanatçı Erdal Tosun'un hayatını kaybettiği kaza saat 06.30 sıralarında Sarıyer, Büyükdere Caddesi İl Jandarma Komutanlığı Kavşağı'nda meydana geldi. Levent'ten Sarıyer'e giden otomobilin sürücüsü, kavşağa girdiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti.

OTOMOBİLİN ÜSTÜNE DÜŞTÜ

Kontrolden çıkan araç kaldırıma çarptıktan sonra Sarıyer'den Levent istikametine giden sanatçı 53 yaşındaki Erdal Tosun’un kullandığı otomobilin üstüne düşerek yola savruldu.

TAVAN KISMI ÇÖKTÜ

Düşmenin etkisiyle Erdal Tosun’un kullandığı otomobilin tavan kısmı çöktü. Erdal Tosun hurdaya dönen otomobilde sıkıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri orta refüje çarparak takla atan sürücüyü otomobil içerisinden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti.

ARAÇTAN GÜÇLÜKLE ÇIKARILDI

Tiyatrocu Erdal Tosun’u ise sıkıştığı yerden çıkarmak için itfaiye ekipleri uzun uğraş verdi. Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından Tosun, araçtan çıkarıldı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından Tosun’un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Hayatını kaybeden Erdal Tosun’un cansız bedeni Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.


NTV haber
 

Sade

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
6 May 2013
Konular
324
Mesajlar
4,239
MFC Puanı
38,380

#erdaltosun mekanın cennet olsun..
 

LiyA

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
5 Kas 2012
Konular
7,633
Mesajlar
14,587
MFC Puanı
62,010



Allahım rahmet eylesin, merhametiyle muamele etsin.
 

Yusuf

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
3 Nis 2015
Konular
1,134
Mesajlar
5,405
MFC Puanı
7,440
Allar Rahmet eylesin ..
 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,469
MFC Puanı
34,700
ZMVk60.jpg


Kocaeli'nin Dilovası İlçesi'nde ısı yalıtım malzemeleri üreten fabrikanın deposunda yangın çıktı.


Yangının kaynak yapıldığı sırada çıktığı öne sürülürken, ısı yalıtımında kullanılan hammaddenin yanması sonucu dumanlar gökyüzünü kapladı. Yangın, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle söndürüldü.

Saat 11.00 sıralarında, Dilovası'nda bulunan Gebze Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde (GEBKİM) içerisinde bulunan ısı yalıtım malzemeleri üreten İzocam Fabrikası'nda yangın çıktı. Isı yalıtım malzemelerinin üretiminde kullanılan hammadde ve depo bölümünde yangın çıkması üzerine itfaiyeye haber verdi.

Olay yerine Dilovası, Gebze ve İzmit'ten çok sayıda itfaiye ekibi gelirken, yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Fabrikadan yükselen dumanlar gökyüzüne doğru uzarken, tüm bölgeden görüldü. Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çabaları sonucunda kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangında fabrikanın çatısı çökerken, büyük hasar oluştu. Yangının kaynak yapıldığı sırada sıçrayan kıvılcımlardan kaynaklandığı iddia edilirken, olay yeri inceleme ekiplerinin yapacağı inceleme sonucunda yangının çıkış nedeni belirlenecek.

angında ölen veya yaralanın olmaması teselli oldu. GEBKİM Bölge Müdürü Deniz Delioğlu yangının kaynak yapıldığı sırada çıktığının ileri sürüldüğünü belirterek, şöyle dedi:

"Daha henüz bize tam bilgi ulaşmadı. Olay yeri inceleme gelecek. Olay yeri incelemenin yapacağı tespitler sonrasında yangının çıkış nedeni ortaya çıkacak. Hammadde ve depo bölümü yanmış. Şüphelenilen kaynaktan yangının çıktığı söylentileri var. Ne derece doğru bilemiyoruz açıkçası. Sevindiğimiz bir konu var ölü ve yaralı olmaması. Onun dışında tabi bu şekilde yanması çok üzücü, yatırım yapılmış sonuçta. Çatı da çöktü içeride. Üzücü şeyler ama ölü ve yaralı olmaması tesellimiz. Söndürülmüş olması tesellimiz."

MYNET HABER
 
Üst