• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Logo Renklendirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AlpereN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AlpereN

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
13 Yıl 7 Ay
[(-En başta amacım forumu daha iyi bir şekile daha güzelleştirmeye çalışmak kesinlikle değildir amacım foruma değişiklik ve renk katmaktır forumu iyileştirmek bana düşmez forumda çok profosyonel yöneticiler var şimdiden paylaşımım yanlış anlaşılmasın-)]

Yine İşsizliğim tuttu zaman öldürmek için forum logolarıyla uğraştım :) birde burdan bakın..

Bunun devamını da yarısına kadar yaptım çok logo olduğu için bitiremedim eğer sevilirse bitirip linki güncellerim, veridiğim linkte yaptığım logoların devamı var bazı boş logolar veya alakasız logolarında yerine logo koydum yönetimden istek olursa link buyrun; LİNK - YandexDisk MGForumLOGO

Herkese keyifli Forumlar.

Öncellikle emeğinize sağlık. Her türlü yeni fikirlere açığız. Pisadam online olduğunda olumlu yada olumsuz cevap verecektir.

Emegine saglik alperen. Yakin zamanda yeni tema aktif olacak onda durum degerlendirmesi yapilir burak online olunca bi baksin

Bir kaç gündür izmir, denizli ve muğladaydım istanbula havaalanından yeni geldim eve gündüz incelerim konuyu arkadaşlar.

Emeğine sağlık Alperen

Geri