- Forum Yaşı
- 10 Yıl 7 Ay
@StrigmatA sec tarafını şovalye 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öhömm öhömmmsevgili forum üyeleri
benim dadlum gıymatlık patroncum biricigim daha cok şımartayım da attan düsüp eşege binmeyeyim diye böyle havalandırayım az biricik patronumu
LibertA artık bende kıpkırmızı bir admine olarak ayagını denk almanı öneririm
MonteKristo cum FulyA cım sesimi nihayet duydular Hifa olaki size biri kafa tutarsa korkmayın artık yan bakanı dügümlerimhemen bana gelin
ayyyy totom havada omuzlarım hindi gibi kabardı bu koltuk ne hoş bişeymiş
kırmızıda bana yakıştı ha ayyyyyyyyyyyy sefam olsun
![]()
Allahım gözlerim bu günleri de mi görecekti
Tabiki sana kosacağım kırmızı admineciğimBundan sonra herkes ayağını denk alacak herkes rütbesini bilecek :u25:
Gerçekten çok yakıştı yaa :u21:
şu an benim gözler fıldır fıldırbana koşun koşun gelin kızlar boşverin erkek yöneticileri
size torpillik ne varsa ayarlicam rüşvetse rüsvet
![]()
aynen özelll,ikle LibertA ayagını denk alsın sagım solum belli olmas her an banlarım onuJoe. de gözüme az batıyor gibi
ya ben gibi güzele ne yakısmaz kigüzelden anlıyon ha StigmatA kime yakısır kırmızı biliyor
![]()
şu an benim gözler fıldır fıldırbana koşun koşun gelin kızlar boşverin erkek yöneticileri
size torpillik ne varsa ayarlicam rüşvetse rüsvet
![]()
aynen özelll,ikle LibertA ayagını denk alsın sagım solum belli olmas her an banlarım onuJoe. de gözüme az batıyor gibi
ya ben gibi güzele ne yakısmaz kigüzelden anlıyon ha StigmatA kime yakısır kırmızı biliyor
![]()
ama farkettimki mor renk sana daha çok yakıştı Sezen
Abla ben bunlar her zaman kaşınıyor ama elimde değil ki .
Dimi abi :s34:
Sen çok şey istiyorsun. Önünede kahve lokum getirtiyim mi ?![]()