• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Forum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@StrigmatA sec tarafını şovalye :D

15 dk an kaldı sonra balkabağına dönüşecek büyüm.:)

Öhömm öhömmm :D sevgili forum üyeleri :D benim dadlum gıymatlık patroncum biricigim daha cok şımartayım da attan düsüp eşege binmeyeyim diye böyle havalandırayım az biricik patronumu :D
LibertA artık bende kıpkırmızı bir admine olarak ayagını denk almanı öneririm :D
MonteKristo cum FulyA cım sesimi nihayet duydular Hifa olaki size biri kafa tutarsa korkmayın artık yan bakanı dügümlerim :D hemen bana gelin :D ayyyy totom havada omuzlarım hindi gibi kabardı bu koltuk ne hoş bişeymiş :D kırmızıda bana yakıştı ha ayyyyyyyyyyyy sefam olsun :D

Allahım gözlerim bu günleri de mi görecekti :D
Tabiki sana kosacağım kırmızı admineciğim :D Bundan sonra herkes ayağını denk alacak herkes rütbesini bilecek :u25:
Gerçekten çok yakıştı yaa :u21:

Amaaa amaaa StigmatA nütfen kurbaa ol öpüm seni ama ben böyle kalim :D

Allahım gözlerim bu günleri de mi görecekti :D
Tabiki sana kosacağım kırmızı admineciğim :D Bundan sonra herkes ayağını denk alacak herkes rütbesini bilecek :u25:
Gerçekten çok yakıştı yaa :u21:

şu an benim gözler fıldır fıldır :D bana koşun koşun gelin kızlar boşverin erkek yöneticileri :D size torpillik ne varsa ayarlicam rüşvetse rüsvet :D
aynen özelll,ikle LibertA ayagını denk alsın sagım solum belli olmas her an banlarım onu :D Joe. de gözüme az batıyor gibi :D

ya ben gibi güzele ne yakısmaz ki :D güzelden anlıyon ha StigmatA kime yakısır kırmızı biliyor :D

StigmatA diyorum ki bu Board Adminin daha üstü yok mu :D olmaya oluyor en kırmızı kıpkırmızı olayım :D

şu an benim gözler fıldır fıldır :D bana koşun koşun gelin kızlar boşverin erkek yöneticileri :D size torpillik ne varsa ayarlicam rüşvetse rüsvet :D
aynen özelll,ikle LibertA ayagını denk alsın sagım solum belli olmas her an banlarım onu :D Joe. de gözüme az batıyor gibi :D

ya ben gibi güzele ne yakısmaz ki :D güzelden anlıyon ha StigmatA kime yakısır kırmızı biliyor :D

Ya , ablam dedim bağrıma bastım. Sende bıraktın beni ya öyle olsun... :s33:

Özellikle o Joe.yi bi banlar mısın yaaa :D Lütfeeeeeeen :D

StigmatA hadi kurbaaaa ol öpüm seni geri kırmızı olayım :D

Geri