• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Forum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba forum halkı...

siz simdi gecenın karanlığına kendınızı bırakıp aşkın derınlerınemı dalıyorsunuz buralarda he ? ne iş (:

neden ben erken uyanıyorum kı hı sız uyuyormsunuz sımdı bu saaatte yoksam yok ? (:

Pisadam seni pistlerde goremıyoruz bendemı goremıyorum tek yoksam yok (:

StigmatA gel kuz gel benım sabah sabah korunde :P hayat nasıp çarpıyorsa savruluyorum bazen oyle (((: gunaydın kuzu

Sezen yorulmuşundur gel biraz dinlen
nvReST.png
pSicad.jpg

Herkül abi süpersin sen :) gelmem mi sen cagır iki elim kanda yine gelirim :)

Buka asıl sen temiz bir sopa istiyon :D abimden pogaca börek isticene elinin hamuruyla kalk yap bize :D

Buka ortalıkta göremeyince sana hazırlatmadım, ama hemen telafi ediyorum, Afiyetler olsun

VREOsm.png

Buka ortalıkta göremeyince sana hazırlatmadım, ama hemen telafi ediyorum, Afiyetler olsun

VREOsm.png

abi toplayalım masayı hemen hem kaçak hemde bak bak mükellef sofraya cagırıyon daltonu :D köşede kuru ekmek peynir yesin tek ayak üstünde :D

dethh Sezen android uygulaması indirdim 30 günde baklava dilimi diye görücen olucam Herkül abim gibi. yapıcam cevizli baklava kaslarını

Geri