• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Forum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sohbet konusu olmasida guzel oyunlarda cemkirmiycekler en azindan konuyu dagitmayin diye :D

Ben eskiden çok pis çemkirirdim, sohbeti sohbet konusunda yapalım. Oyunları kuralına göre oynayalım diye :D

belli zaten sendede bi cemkiririk gucu gordum:D

azdi derken :D hala az galiba :D

Yaklaşık 4-5 yıl hiç girmedim ben buraya. Forum olayını komple bırakmıştım diyelim hatta. Şu anki arkadaşlardan benim zamanında olan sayısı çok az. O yüzden iyi tanışıyoruz diyemem.

Yaklaşık 4-5 yıl hiç girmedim ben buraya. Forum olayını komple bırakmıştım diyelim hatta. Şu anki arkadaşlardan benim zamanında olan sayısı çok az. O yüzden iyi tanışıyoruz diyemem.
ya seker gibi adamsin senle anlasmamak mumkunmu :D

Ay, Dünya'nın tek doğal uydusudur. Güneş Sistemi içinde beşinci büyük doğal uydudur. Dünya ile Ay arasında ortalama merkezden merkeze uzaklık 384.403 km, yani Dünya'nın çapının yaklaşık otuz katı kadardır. Ay'ın çapı 3.474 km'dir, bu da Dünya çapının dörtte birinden biraz fazladır.
ay_56674.jpg

:D :D :D

Ay, Dünya'nın tek doğal uydusudur. Güneş Sistemi içinde beşinci büyük doğal uydudur. Dünya ile Ay arasında ortalama merkezden merkeze uzaklık 384.403 km, yani Dünya'nın çapının yaklaşık otuz katı kadardır. Ay'ın çapı 3.474 km'dir, bu da Dünya çapının dörtte birinden biraz fazladır.
ay_56674.jpg

:D :D :D

:D Allahim Allahim ne kadar da bilgili bir adam :D

Arkadaşlar hızlı cevap kısmının altına smiley listesi kısayolunu ekledim o yazıya tıklayıp direk smiley tablosunu açabilirsiniz gelişmişe girmeden

Geri