Ekledim canım yanına taç yerleştirdim ama pek belli olmadı gibi istersen değiştirebilirim :sirine
evet onda bi sıkıntı oldu galiba hoş durmadı , bide yeşille çok zıt oldu canım renk ayarıda çekelim biz ona çok sırtıttım :sirine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekledim canım yanına taç yerleştirdim ama pek belli olmadı gibi istersen değiştirebilirim :sirine
evet onda bi sıkıntı oldu galiba hoş durmadı , bide yeşille çok zıt oldu canım renk ayarıda çekelim biz ona çok sırtıttım :sirine
Allah'ın hesabı çok çetin Olucak..
Nick altı tag değişmesini istiyorum ../HAreketli olursa cok sevincem,Teşekkür ederimm.
Kurallar:
* Tag isteklerinde maximum punto 3'tür. Yazı puntosu 3'ten büyük olan tag'larınız dikkate alınmayacaktır.
* Tag isteklerinde kelime/karakter sınırlaması VARDIR;
# Punto 1: Maximum 24 Kelime 195 Karakter izin verilebilir.
# Punto 2: Maximum 20 Kelime 165 Karakter izin verilebilir.
# Punto 3: Maximum 18 Kelime 135 Karakter izin verilebilir.
* Özel Mesaj yoluyla istekte bulunmak yasaktır, Özel Mesaj yoluyla istekte bulunanlar 1 ay süresince tag isteğinde bulunamama cezasına tabii tutulurlar.
* 15 gün içinde 2.kez tag isteğinde bulunmak yasaktır. 2.kez tag isteğinde bulunabilmeniz için istekte bulunduğunuz gün itibariyle minimum 15 gün geçmelidir.
Hayat sana limon verdiğinde,
Tuz ve Tekila'da iste.
Kalın ve italik , ortalanmış ve Book Antiqua yazı türünde rica etsem
Çok merak ediyorum, benim isteğim neden gözardı edildi?
Bunu yarın düşünürüm.
kafa lens .honk.