• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstek Nick Altı (Tag) İstekleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pisadam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün günlerden hiç benim adım yok.
Kanatlanıyor içimden binlerce siyah kelebek.
Savruluyor rüzgarda yaprak gibi Kalbim, uzaklarda bir yerde.
Kalbim kayıp.

Yazabilir misiniz?

Sevgili ArtemiS

" Gerçek cesaret kendine karşı dürüst olmakla ilgilidir. Özellikle de zor zamanlarda. " şu sözü tag'ındaki yazı sitili ve incelikle yazabilirmisin rica edersem :)

Eğer kelime fazlalığı olursa

" Yalnızlığımı dizginleyemediğim zamanlardan nefret ediyorum. " onun yerine bunu yazabilirsin , şimdiden teşekkür ederim :)

Sevgili ArtemiS

" Gerçek cesaret kendine karşı dürüst olmakla ilgilidir. Özellikle de zor zamanlarda. " şu sözü tag'ındaki yazı sitili ve incelikle yazabilirmisin rica edersem :)

Eğer kelime fazlalığı olursa

" Yalnızlığımı dizginleyemediğim zamanlardan nefret ediyorum. " onun yerine bunu yazabilirsin , şimdiden teşekkür ederim :)

Merhaba sevgili Joe. :gulumse

Gerçek cesaret kendine karşı dürüst olmakla ilgilidir. Özellikle de zor zamanlarda. olarak eklenmiştir.Güle güle kullan :)

Nicki altı tagim yukari asagi kayan yazı olarak eklenmesi mümkün mü?tesekkurler?.

Nicki altı tagim yukari asagi kayan yazı olarak eklenmesi mümkün mü?tesekkurler?.

Merhabalar; Tag eklerken sadece soldan sağa veya sağdan sola olacak şekilde eklemeler yapılmaktadır.
İsteğiniz bu yönde olursa değiştirilebilir.
Keyifli forumlar.

tamam sağdan sola olsun zahmet olmazsa... teşekkürler.

Without ME, it’s just AWESO.

Sabit bir şekilde, aynı yazı karakteriyle mümkünse :)
Teşekkürler şimdiden. :gulumse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri