• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstek Nick Altı (Tag) İstekleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pisadam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÇOK TEŞŞEKKÜRLER EDERİM EFENDİM SAĞOLUN VAROLUN.

Merhaba,

İrc/Help tag'ını en aktif ve güncel kullanan tek ben varım galiba. Renkler konusuna gelince önceki renk gayet hoştu ama bu renk ile neredeyse nickimi ekranda okumam zor. O kadar açık bir renk tonu ki yüksek parlaklık pc ekranımda nıckım okunması görunmesı kısıtlı. Daha koyu göz alıcı canlı bir renk talebinde bulunmak istiyorum Pisadam Alcatraz LeGoLaS şimdiden teşekkür ederim

Merhaba,

İrc/Help tag'ını en aktif ve güncel kullanan tek ben varım galiba. Renkler konusuna gelince önceki renk gayet hoştu ama bu renk ile neredeyse nickimi ekranda okumam zor. O kadar açık bir renk tonu ki yüksek parlaklık pc ekranımda nıckım okunması görunmesı kısıtlı. Daha koyu göz alıcı canlı bir renk talebinde bulunmak istiyorum @Pisadam @Alcatraz @LeGoLaS şimdiden teşekkür ederim

Sürekli koyu renkler kullanıldığı için açık renkler daha cazip geldiğinden dolayı bu renk tercihi yapılmıştı. Mutlaka bir değişim olacaktır ranklar ile birlikte diye biliyorum.Değişimi beraber gözlemleyeceğiz megada her geçen gün daha iyiye gitmek için takip ettiğimiz konular içinde yer almaktadır. Üstadımız Pisadam gelişimleri bildirecektir.

Bilgilerinize Berkay Başkanım

Sürekli koyu renkler kullanıldığı için açık renkler daha cazip geldiğinden dolayı bu renk tercihi yapılmıştı. Mutlaka bir değişim olacaktır ranklar ile birlikte diye biliyorum.Değişimi beraber gözlemleyeceğiz megada her geçen gün daha iyiye gitmek için takip ettiğimiz konular içinde yer almaktadır. Üstadımız @Pisadam gelişimleri bildirecektir.

Bilgilerinize @Berkay Başkanım

Eyvallah teşekkür ederim başkanım umarım kısa süre içerisinde renk değişimi gerçekleşir :)

Ben ve Mirzam ın yetkilerini alın lütfen.

Merhaba,

Megaforum daha hızlı bir platform olması için titlelerde yer alan resim ve uzun cümleler hız performansı etkilemektedir. Performansın artırılması için alınan yönetim kararı sonrası titlelerde resim ve uzun cümleler yer almayacaktır.

Bu yüzden dolayı

Ritsa , Silya ve Barbie titlelerinizdeki resimler kaldırılmıştır.

Bilginize
iyi çalışmalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri