• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Nokia Phablet Pazarına Girebilir

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
İddialara göre Nokia 'phablet' sınıfı bir akıllı telefon üretmeyi planlıyor. 5 inç ekran büyüklüğüne sahip olması beklenen cihaz, Lumia ailesinin bir üyesi olacak.

Cnet'in haberine göre Nokia 'phablet' sınıfı bir cihaz üzerine çalışıyor. İddiaların kaynağı olarak, şirketin gelecek planları hakkında bilgi sahibi olan kaynakların Financial Times'a aktardığı bilgiler gösteriliyor.
Edinilen bilgilere göre Nokia, bu yıl içinde piyasa sunacağı hem tablet hem de akıllı telefon olarak kullanılabilecek bir cihaz üzerinde çalışıyor. Kaynaklar, Nokia'nın yeni Lumia modelleri ile akıllı telefon yarışında güçlendiğini ancak asıl yenilikçi ürünün planlanan 'phablet' sınıfı cihaz olacağını belirtiyor.

Phablet sınıfı yeni ürünün Lumia ailesine dahil edilebileceği ve 5 inç ekrana sahip olacağı da iddialar arasında. Aynı zamanda cihazın Nokia Pureview teknolojili ilk Lumia olabileceği de söyleniyor.
Nokia'nın Apple ve Samsung tarafından domine edilen pazarda rekabet gücünü artırmak için yeni üst sınıf Lumia modellerini de bu yıl içinde piyasaya sürmesi bekleniyor.
 
Üst