• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Odadan Kaçış Oyunları

sefistan

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
15 May 2014
Konular
4
Mesajlar
25
MFC Puanı
0
Geçen ay bir dergide gördüm, son zamanların modası "odadan kaçış" oyunları, dergide de sektörün lideri MazeUp'la röportaj yapmışlardı. Fotoğrafları falan ilgimi çekti, abimi de kaptım birlikte gittik. Burada bilen de vardır mutlaka bilmeyen de, kısaca özetleyeyim.

Sizi bir odaya kapatıyorlar, odada Osmanlı motifleriyle bezenmiş bir sürü obje var. Kendinizi başka bir alemde gibi hissediyorsunuz. 1 saatiniz var, odadaki tüm bulmacaları çözüp kaşıkçı elması'nı (tabi gerçeği değil :p) bulup odadan kaçmanız lazım.

İşin ilginci biz "oyun oynayan adamlarız, kesin yaparız" falan diyorduk ama pek öyle olmadı, 20'ci dakikada hoparlöre "abi bize bir ipucu versenize yav" diye yalvarıyorduk :D Yardımcı oluyorlar takıldığınız zaman, zaten 2 kere yardım aldık, almasaydık da asla bitiremezdik zamanında sanırım. Ama başardık ve gerçekten acayip eğlenceliydi. Gidenler var mı, konuşalım biraz :D
 

Pisadam

CEO
Üyelik Tarihi
2 Nis 2008
Konular
1,150
Mesajlar
12,622
MFC Puanı
20,450
İlk kez duydum @sefistan ama eğlenceli bir oyuna benziyor.
 
Üst