• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ofiste daha bakımlı olmanın tüyoları

Herkül

Admin
Üyelik Tarihi
4 Haz 2013
Konular
8,797
Mesajlar
29,749
MFC Puanı
17,440
Ofiste daha bakımlı olmanın tüyoları
hA0C63.jpg

Günün büyük bir kısmını ofislerde geçiren çalışanlar bir süre sonra ofis rahatlığına kendini bırakıp bakımlarını aksatabiliyor. Peki yepyeni bir güne başlamanın heyecanını yansıtabilmek için neler yapılabilir?

Gündüz ve gece bakımını atlamayın

Cildiniz için yapmanız gereken iki önemli bakım kuralı var: Gündüz ve gece yüzünüzü yıkamak ve temizlemek. Sabah yüz temizleyicisine ihtiyacınız yok. Cildinizi suyla yıkayıp nemlendirici ve güneş koruyucu sürmeniz yeterli olacaktır. Makyajınız olmasa bile gece uyumadan önce cildinizi kirden arındırmak için mutlaka temizleyiciyle temizleyin ve ardından kremlerinizi sürün.

Ofis için makyaj alternatifleri

Ofis makyajını her gün farklı ve iddialı şekilde yapmak cildinizi uzun vadede yorup yıpratabilir. Bunun yerine hafif pastel tonlarındaki bir ruj, gözleri daha canlı gösterecek açık renkli farlar ve kapatıcılar, bakışları güçlendirecek maskara kullanmanız yeterli olacaktır. Manikür yaptırmayanlar tırnak parlatıcılarıyla bakımlı ellere kavuşabilir.

Saçlarınızın için öneriler

Saçlarımız ve cildimizin en büyük düşmanı: hava kirliliği. Her gün bakımlı ve temiz saçlarla ofise gitmek istesek de, saçı her gün yıkamak uzun vadede istenilmeyen sonuçlar doğurabilir. Saçlarınızı her gün yıkamak yerine gün aşırı yıkayabilir ve yıkamadığınız günlerde örgü, topuz ya da saç aksesuarları kullanabilirsiniz.

Bilgisayar ekranından cildinizi koruyun

Uzun süre bilgisayar ekranına bakmak göz çevresinde ve ciltte olumsuz etki bırakır. Bu durumun yaşanmaması için özel üretilen bakım kremlerini kullanabilirsiniz. Sürekli kapalı alanda kalmanın verdiği havasızlığı yenmek için sık sık mola verin ve arada bir nemlendiricinizi tazeleyin.
 

Sezen

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
22 Eki 2015
Konular
692
Mesajlar
7,117
MFC Puanı
90,050
kısaca hanımla Mahmudddddddddddd olmayın Ayşe olun artık :D
 
Üyelik Tarihi
1 Tem 2013
Konular
257
Mesajlar
787
MFC Puanı
120
ben cok bakımlı olmak ıstemıyorum pesımı bırakmıyorlar sonra xcvcvbcvvn

demı Elder :)
 
Üyelik Tarihi
1 Tem 2013
Konular
257
Mesajlar
787
MFC Puanı
120
Sezen aşkım gözlerim yeter lan xcvcbcvbvn cok uzerıme geliyorlar sey oluyor sonra (((((:)
 

Qasem

Üyeliği durduruldu!
Üyelik Tarihi
2 Eyl 2018
Konular
82
Mesajlar
1,598
MFC Puanı
110
:) Mahmudları seviyoz biz :)

Bilgi - İnanç - Eylem
 
Üst