• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Onurcan

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
18 Ara 2012
Konular
387
Mesajlar
1,425
MFC Puanı
290
On Numara 5 Yıldız Yarışmasının Çocukları Kimlerdir,On Numara 5 Yıldız Yarışmasının Çocukları Kimler,on nujmara 5 yıldız yarışmacıları kimlerdir,on numara 5 yıldız yarışmasının isimleri

On Numara Beş Yıldız isimli yarışma programında sadece çocuklar da yarışmıyor. Aynı zamanda çocukların anne ve babaları da yarışmaya dahil oluyorlar. Çocuklarını ne kadar tanıyorlarsa yarışmayı kazanma ihtimalleri o kadar yüksek. Anne ve babadan hangisi çocuğunun seçeceği hediyeyi seçmişse hediyeyi çocuğuna kazandırmış oluyor. Diğer çocukları ise çok farklı sürprizler bekliyor.
Ben Bilmem Eşim Bilir yarışma programından sonra yaz sezonunda Fox TV ekranlarında olacağını bildiğimiz İlker Ayrık’ın yeni programı On Numara Beş Yıldız temmuz ayının son haftasında ekranlarda yayınlanması bekleniyor. Serkan Hışır’ın yönettiği, M. Serdar Fırat ve Serhat Sarı’nın yapımcılığını üstlendiği ve Pervasız Yapım şirketi tarafından organize edilen yarışma programı On Numara 5 Yıldız minik yarışmacıların kim olduğu henüz netlik kazanmadı.

On Numara Beş Yıldız çocuklarının isimleri belli olduğunda sizlere bilgiler verilecektir. Yarışma ile ilgili tüm detayları buradan paylaşmaya devam edeceğiz.​
 
Üst