• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Paketi açtığında şok oldu!

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
Sosyal paylaşım sitesinde yaklaşık 2 Bin TL değerindeki cep telefonun 399 TL’ye satıldığını gören S.T. hemen sipariş verdi fakat telefon yerine sahte parfüm geldi.

Benzer şikayetlerde sahte cep telefonu gönderen dolandırıcılar şimdi de sahte parfüm gönderiyor.

Hatay’da yaşayan S.T’nin sikayetvar.com’a gönderdiği şikayete göre 2 Bin TL değerindeki telefonu 399 TL’ye aldığını sandı fakat gelen paketten parfüm çıktı. Şikayetçinin yaşadığı şok bununla da bitmedi çünkü gönderilen parfüm de sahteydi.

“İnternette piyasa değerinin altında ürün görürseniz inanmayın”

İnternette piyasa değerinin çok altında cep telefonu satıldığını görürseniz inanmayın diyen S.T. yaşadığı olayı anlatarak vatandaşları bu tür reklamlara inanmamaları konusunda uyardı: “Sosyal paylaşım sitesinde Samsung Galaxy S3’ün 399 TL’ye düştüğü yazıyordu. Merak edip hemen reklamı tıkladım. Cep telefonunun gerçek fiyatını araştırdığımda 2 Bin TL civarında olduğunu gördüm. Reklamda günlük fırsat olduğu ve ertesi gün böyle fırsatı yakalayamayacağımı düşünerek hemen sipariş verdim. Gelen paketi gelince inceler beğenmez isem almam diyerek kapıdan ödeme seçeneğini kabul ettim. Ama hiç de öyle olmadı. Öyle bir oyunun içine düşmüştüm ki bunu sonradan anladım. Ürün geldi ilk seferde param olmadığı için alamadım ikinci sefer parayı denkleştirdim. Ürünü getiren kişi bana paketi açtırmadı. Açma imkanım olmadığı için kontrol edemedim. Paketi açtığımda ise içinden cep telefonu yerine parfüm çıktığını görünce şok oldum.”

Parfüm de sahte çıktı!

Henüz ilk şoku atlatamayan S.T. paket içerisinden çıkan parfümü eline aldığında ise ikinci bir şok yaşadı. Şikayetçi, “Gelen parfüm berbat kokuyordu. Gerçek fiyatı 160 TL değerindeki parfümün de sahtesini göndermişlerdi. Telefon sipariş ettiğim kişiler telefonlarını açmıyor. Kesinlikle kendilerine ulaşamıyorum. Zaten paketin içerisinde içinde ne bir fatura ne de bir sözleşme vardı” dedi.​
 
Üst