OBERON
MFC Üyesi
- Üyelik Tarihi
- 20 Kas 2016
- Konular
- 2,670
- Mesajlar
- 2,919
- MFC Puanı
- 1,410
1 Tatlı kaşığı salça
1 Çorba kaşığı margarin
2 Adet patlıcan
2 Sivribiber
2 Adet domates
5 Diş sarımsak
Tuz, karabiber
Hazırlanışı
200 gr kuşbaşı eti ara sıra karıştırarak kavurun.
Etler suyunu çekince 1 çorba kaşığı yağ ve 1 tatlı kaşığı salçayı ilave edin.
Üzerine küp küp doğranmış ve tuzlu suda bekletilmiş 2 adet patlıcanı ekleyin.
2 adet domates ve 2 adet sivribiberi küp küp doğrayın.
Sarımsağı yemeklik doğrayıp, tencereye ekleyin.
Sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin.
Dilediğiniz miktarda tuz ve karabiber serpip, servis yapın.
1 Çorba kaşığı margarin
2 Adet patlıcan
2 Sivribiber
2 Adet domates
5 Diş sarımsak
Tuz, karabiber
Hazırlanışı
200 gr kuşbaşı eti ara sıra karıştırarak kavurun.
Etler suyunu çekince 1 çorba kaşığı yağ ve 1 tatlı kaşığı salçayı ilave edin.
Üzerine küp küp doğranmış ve tuzlu suda bekletilmiş 2 adet patlıcanı ekleyin.
2 adet domates ve 2 adet sivribiberi küp küp doğrayın.
Sarımsağı yemeklik doğrayıp, tencereye ekleyin.
Sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin.
Dilediğiniz miktarda tuz ve karabiber serpip, servis yapın.