Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

tava

  1. Tokyo

    19 Temmuz 2020 Günün Yemeği

  2. Herkül

    Milföyden Tavada Pratik Gözleme

    Milföyden Tavada Pratik Gözleme
  3. Herkül

    Buğu Kebabı Tarifi

    Buğu Kebabı Tarifi 500 gram kuşbaşı et, 1 adet soğan, 1 adet havuç, 1 adet patates, 2 adet domates, 2 adet yeşil biber, 1 buçuk su bardağı bezelye (dondurulmuş kullandım). 3-4 diş sarımsak, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber, 1...
  4. Herkül

    Etli Tava Tarifi

    Etli Tava Tarifi 500 gr kuşbaşı et 4 adet patlıcan 3 adet patates 1 büyük baş soğan 2 adet yeşil biber 2 adet domates 6 diş sarımsak 1 yemek kaşığı biber salça 1 çay kaşığı kekik,nane 1 tatlı kaşığı karabiber,pulbiber Tuz Yarım...
  5. OBERON

    Mantar Tava

    yarım kg mantar 3 adet yeşil sivri biber 3 adet domates 1 adet ortaboy kuru soğan 3 diş ezilmiş sarımsak tuz-karabiber-kekik-toz kırmızı biber tereyağ Tarif mantarları iyice ovarak yıkadıktan sonra hafif limonlu ve sirkeli suda yarım saat bekletiyoruz. sonra ince doğruyarak tavamıza alıyoruz...
  6. OBERON

    Patlıcan Tava

    1 Tatlı kaşığı salça 1 Çorba kaşığı margarin 2 Adet patlıcan 2 Sivribiber 2 Adet domates 5 Diş sarımsak Tuz, karabiber Hazırlanışı 200 gr kuşbaşı eti ara sıra karıştırarak kavurun. Etler suyunu çekince 1 çorba kaşığı yağ ve 1 tatlı kaşığı salçayı ilave edin. Üzerine küp küp doğranmış ve...
  7. OBERON

    Sarımsaklı Fasulye Tava

    MALZEMELER 1 kilogram çalı fasulyesi 30 gram tereyağı 3 kahve fincanı mısır unu 4 diş sarımsak 2 tane yumurta Tuz Karabiber YAPILIŞI Fasulyeleri güzelce bol su içerisinde yıkayıp saplarını da temizledikten sonra derin bir tencereye koyarak yumuşayıncaya kadar haşlayın. Ocaktan alarak suyunu...
  8. OBERON

    Kalamar tava

    MALZEMELER 250 Gr Temizlenmiş ve doğranmış kalamar 1 su bardağı süt 1 Su bardağı un Karabiber Tuz Kızartma yağı TARATOR İÇİN ½ Bayat ekmek içi ½ Su bardağı ceviz içi 2 Diş sarmısak (ezilmiş) ½ Limon suyu ½ Su bardağı su Tuz Kırmızıbiber HAZIRLANIŞI Temizlenmiş ve doğranmış kalamarları...
  9. OBERON

    Kalkan Tava

    MALZEMELER Yarım çay bardağı limon suyu Yarım çay bardağı zeytinyağı Yarım çay kaşığı karabiber 1.5 su bardağı ayçiçek yağı 1 su bardağı un 1.5 kg kalkan balığı dilimlenmiş Tuz 5 kişilik HAZIRLANIŞI Kalkanları 3 er santimlik şeritler halinde dilimleyip karabiber limon suyu ve...
  10. Herkül

    Parmak Kebabı Tarifi

    Parmak Kebabı Tarifi 2 adet büyük boy patlıcan 4 adet büyük boy patates 1 adet yeşil biber 5 adet çeri domates 300 gr kuşbaşı et 3 adet soğan 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı salça Etleri suyunu salıp çekene kadar pişirin ve ardından zeytinyağı ekleyip soğanları kavurun. Soğanlar yumuşadıktan...
Üst Alt