• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Plaj Makyajı

vioLeta

Özel Üye
Üyelik Tarihi
29 Tem 2015
Konular
946
Mesajlar
1,610
MFC Puanı
540
Plajda yoğun kapatıcılar kullanamayacağınız için cilt lekeleri ya da renk eşitsizlikleri gözünüze kötü görünebilir. Bunun için hem güneş koruması olan hem de ton farklılıklarını eşitleyecek renkli nemlendiriciler tercih edebilirsiniz.

Köpük formlu, kapatıcı özelliği bulunan ve yüksek faktörlü güneş koruma etkisi bulunan kremler plaj makyajı için olmazsa olmaz.

Gelelim göz bakımına ve makyajına. Öncelikle göz çevresi çok fazla hassas olduğu için mutlaka güneşin zararlı etkilerinden korumalısınız.

Koruma faktörü bulunan göz kremini kaş kemiğinden elmacık kemiklerinize kadar uygulamalısınız. Kapatıcı özelliği bulunan renkli göz kremlerini tercih ederek göz altındaki hafif morluklarınızı da yok edebilirsiniz.

Kirpiklerinizin dolgun ve uzun görünmesini istiyorsanız plajda sürebileceğiniz birçok waterproof yani su geçirmez maskara mevcut. Bu tür maskaralar havuza ya da denize girseniz bile kirpiklerinizin akmayacaktır.

Elbette yoğun ve abartılı şekilde değil kirpiklerinizin daha kıvrık ve dolgun olması için hafif dokunuşlarla uygulamanız yeterlidir.

Güneşin zararlı etkilerinden dudaklarınızın da fazlasıyla etkilenir. Dudak çatlakları yaz aylarında çok daha artar ve kötü bir görünüme sebebiyet verir.

Bu yüzden plaj makyajınızın olmazsa olmazı mutlaka lip balmlar yani dudak nemlendiricileri olmalıdır.
 
Üst