• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Profilde İsim Nasıl Gösterilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pisadam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pisadam

Administrator
Forum Yaşı
18 Yıl 2 Ay
Merhaba arkadaşlar,

Forumda var olan fakat uzun bir zamandır aktif olmayan bir özelliği nasıl kullanacağınızı anlatacağım sizlere.

Profil bilgilerinizde biliyorsunuz ki aşağıdaki gibi isim yazabiliyorsunuz fakat uzunca bir zamandır bu özellik aktif olmadığından kullanamıyordunuz.

N1VO4O.png

Bugünden itibaren bu özellik tekrar aktiftir.

Profilini Düzenle linkine tıklayıp ayarların en altında aşağıdaki resimdeki gibi görebilirsiniz.

dGj7nV.png

UYARI: Lütfen sadece isim yazınız. İsim dışında birşey yazmak kesinlikle yasaktır! İsim yazmak istemiyorsanız boş bırakabilirsiniz.

Amacına göre kullanılmasını umit ediyorum.

Saygılarımla,
Pisadam

@Anafiel @AnqeL @Araf @ArtemiS @AuthID @Beatrice @BeyaZEJDeRHA @Bezelye @bRk @BuKa @celiasker @Chainsmoker @dELi @dmkrclk8 @drab @Eagle @Erdem @Eylül @Fatma @Fearless @futbol @GrupCn @halukgta @HeavenLy @Hifa @Hükümdar @iFt @Jival VulRo @Joe. @Lady @LeGoLaS @Lincoln @Mavi @Mihrimah @Min @muhammeday61 @Nasir2 @Naz @NaZzZ @Okan @Onurcan @Pisadam @Rapunzel @Realist @RebeLLiouS @RebeLzEm @ReyyAn @Sade @SeLCuK @sessizsakin @Sezen @StigmatA @Stskeep @StyLe @SynaX @talipyldrm53 @ukapulu11 @ultrAs @uyusukkontes @VesseLam @vioLeta @Vodqa @warriorinstars @yasar416 @yunus.kuzu @Yusuf @ZaiL

Ben niye daha anlamadim:)

Ben badılcan yazdımdı :sigara silem mi şimdi başkan :sigara

Emeğine sağlık Burak.

Ben badılcan yazdımdı :sigara silem mi şimdi başkan :sigara

Ahmet yaz Mehmet yaz ne biliyim illa doğru adınıda yazmak zorunda değilsin o sana kalmış birşey ama isim olsun. Kimi site adı yazar kimi sanane? evlenecen mi? gibi şeyler yazdığı için isim dışındaki herşey yasak.

Anlayışla karşıladığın için teşekkür ederim.

Emeğine sağlık Pisadam

~Madem bi düzenleme geldi. Bir tane de ben talep edeyim; İsmin üst kısmındaki Ruh hali de ya kaldırılsın yada eskisi gibi ayarlayabilelim Teşekkürler. (Bunu burdan yazmasa mıydım) neyse :D ~
Kolaylıklar.

GüzeL HatırLatma..Ama Uzun Zamandan Beri Vardı Zaten Bu..Uuuzzunn Zaman Önce Adımı EkLemiştim..

İyi ForumLar. . .

GüzeL HatırLatma..Ama Uzun Zamandan Beri Vardı Zaten Bu..Uuuzzunn Zaman Önce Adımı EkLemiştim..

İyi ForumLar. . .

Daha önce vardı evet ama bazı değişiklikler sonrası kaldırıldı daha önce ekleyenlerınkı gözüküyordu sadece sımdı herkesın gözükebilecek artık

İşte kral adam işte Pisadam kalite kokuyorsun abi buram buram.

Geri