Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Profilde İsim Nasıl Gösterilir?

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    21,097
Merhaba arkadaşlar,

Forumda var olan fakat uzun bir zamandır aktif olmayan bir özelliği nasıl kullanacağınızı anlatacağım sizlere.

Profil bilgilerinizde biliyorsunuz ki aşağıdaki gibi isim yazabiliyorsunuz fakat uzunca bir zamandır bu özellik aktif olmadığından kullanamıyordunuz.

N1VO4O.png

Bugünden itibaren bu özellik tekrar aktiftir.

Profilini Düzenle linkine tıklayıp ayarların en altında aşağıdaki resimdeki gibi görebilirsiniz.

dGj7nV.png

UYARI: Lütfen sadece isim yazınız. İsim dışında birşey yazmak kesinlikle yasaktır! İsim yazmak istemiyorsanız boş bırakabilirsiniz.

Amacına göre kullanılmasını umit ediyorum.

Saygılarımla,
Pisadam

@Anafiel @AnqeL @Araf @ArtemiS @AuthID @Beatrice @BeyaZEJDeRHA @Bezelye @bRk @BuKa @celiasker @Chainsmoker @dELi @dmkrclk8 @drab @Eagle @Erdem @Eylül @Fatma @Fearless @futbol @GrupCn @halukgta @HeavenLy @Hifa @Hükümdar @iFt @Jival VulRo @Joe. @Lady @LeGoLaS @Lincoln @Mavi @Mihrimah @Min @muhammeday61 @Nasir2 @Naz @NaZzZ @Okan @Onurcan @Pisadam @Rapunzel @Realist @RebeLLiouS @RebeLzEm @ReyyAn @Sade @SeLCuK @sessizsakin @Sezen @StigmatA @Stskeep @StyLe @SynaX @talipyldrm53 @ukapulu11 @ultrAs @uyusukkontes @VesseLam @vioLeta @Vodqa @warriorinstars @yasar416 @yunus.kuzu @Yusuf @ZaiL

AnqeL

Gerçekten Melekmiyim ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Ben niye daha anlamadim:)

AnqeL

Gerçekten Melekmiyim ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Saka bi yana emegine saglik Pis Pisadam

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Ben badılcan yazdımdı :sigara silem mi şimdi başkan :sigara

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Emeğine sağlık Burak.

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    21,097
Ben badılcan yazdımdı :sigara silem mi şimdi başkan :sigara

Ahmet yaz Mehmet yaz ne biliyim illa doğru adınıda yazmak zorunda değilsin o sana kalmış birşey ama isim olsun. Kimi site adı yazar kimi sanane? evlenecen mi? gibi şeyler yazdığı için isim dışındaki herşey yasak.

Anlayışla karşıladığın için teşekkür ederim.

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -37
Emeğine sağlık Pisadam

~Madem bi düzenleme geldi. Bir tane de ben talep edeyim; İsmin üst kısmındaki Ruh hali de ya kaldırılsın yada eskisi gibi ayarlayabilelim Teşekkürler. (Bunu burdan yazmasa mıydım) neyse :D ~
Kolaylıklar.

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,935
GüzeL HatırLatma..Ama Uzun Zamandan Beri Vardı Zaten Bu..Uuuzzunn Zaman Önce Adımı EkLemiştim..

İyi ForumLar. . .

Vodqa

Otonom Piyade
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    15
İşte kral adam işte Pisadam kalite kokuyorsun abi buram buram.

Üst Alt