• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ros

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
10 Yıl 5 Ay
Ros da ne oluyo bu nickin anlamı ne hangi ara forumda dolaşmaya başladı demeye kalmadan forumun sevilen üyeleri arasında çoktan yerini aldı.
Samimi insan, sanki çok uzun süredir tanıyormuşum hissi yarattıydı bende : )
Birde kendine has yazı karakteri var devlet dairesinden gelmiş evrak okuyor gibi hissediyorum :D
Birde her kelimenin ilk harfini büyük yazar : )
Velhasıl kelam hanımefendi bi arkadasımızdır.Birde çok dikkatli onuda yeni farkettim :d

hanımefendi. ( çok şey geçiyoda içimden yanlış anlaşılır. kendisini tanımadığım için. )

• Beğen
Tepkiler: Ros
Ros da ne oluyo bu nickin anlamı ne hangi ara forumda dolaşmaya başladı demeye kalmadan forumun sevilen üyeleri arasında çoktan yerini aldı.
Samimi insan, sanki çok uzun süredir tanıyormuşum hissi yarattıydı bende : )
Birde kendine has yazı karakteri var devlet dairesinden gelmiş evrak okuyor gibi hissediyorum :D
Birde her kelimenin ilk harfini büyük yazar : )
Velhasıl kelam hanımefendi bi arkadasımızdır.Birde çok dikkatli onuda yeni farkettim :d

Ros reaktif oksijen türü demekmiş kolibandı :)
Tabi İşin Şakası.
Teşekkür Ederim Düşüncelerin İçin birde birde Ben Çok mu Ciddi Yazıyorum Devlet Dairesi Evrak Okuyor İzlenimi Verecek Kadar ya : ))

Ros reaktif oksijen türü demekmiş kolibandı :)
Tabi İşin Şakası.
Teşekkür Ederim Düşüncelerin İçin birde birde Ben Çok mu Ciddi Yazıyorum Devlet Dairesi Evrak Okuyor İzlenimi Verecek Kadar ya : ))

Ciddiyetten degil yazı karakterinden daktilo yazısı gibi :D

• Beğen
Anladım,Bu Karakter Benim Hoşuma Gidiyor Tek Sorun Etiketlerken Yaşıyorum Bazen : )

Açılmış, verdiğim sözü tutayım :p
Pek nadir görüyorum, sohbeti hoş birine benziyor :sawyer Öyle misin :D

• Beğen
Geri