Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

selamlar arkadaşlar zombircok kampanyası bitiyormuş :(

AngryBird

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Hacılar herkes biliyordur herhalde duymayan kalmamıştır zombi rock ın kampanyalarını ama zaman çabuk geçti :( Kampanyanın son günleri duymayan varsa almayan varsa son günleri iyi değerlendirsin kaçırmasın derim Özellikle de TP eşyasını kesin alın bir gün bir gündür arkadaşlar kaçırmayın

daleboca16

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Teee Kuantum fiziği mantığından çıkan manyak bir profesörün oyunu var Zombirock, sizler de bizim birliğimize katılıp bizlerle oynamak isterseniz oyuna girip beni XswapX nickinden ekleyebilirsiniz. Oyundaki sıralamalarda şuan 1.yim ben. Sizleride aramızda görürsek çok seviniriz arkadaşlar.

docka16

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Vallahi paranız yoksa 1.000 altın kuponundan da alabilirsiniz onunlada çok güzel şeyler alabiliyorsunuz özellikle boksör karakteri için 1.000 altın kuponu çok işe yarıyor bir sürü bere aldım :D

dangertsc

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Ya şu zombirockta karakter tuşlarının yani yönetme tuşlarını kavrayanlar varsa bana destek olur mu acaba ben kavrayamadım olayları sizler de bi fikir verir misiniz ?

nukpana92

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Bence de Zombirockçılar diye grup kursak nasıl olur bi düşünelim bunu.

kimimela90

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
zombirock vay be oyuna ısınamamıştım hemen tekrardan başlıyorum

pintalon

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
abi şu tp işinden imanım gevredi resmen..yüzde yüz tp veriyo senin dediğin eşya süper bir şey. kasmak gerekmiyor sabaha kadar tp için

suletu92

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
bu arada manganın zombirock şarkısını dinleyin beyler benide ekleyin evrimsel adım

takitatablet

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Valla bence iyice değerlendirmek kampanyayı. Sonuçta uğraşılıyor o kadar. Ellerine sağlık.

tolinka91

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Oyunun en büyük özelliği bu zaten. Yani aksiyonun deli gibi olması.

trpillibebek

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Bence bu forumda Zombirockçılar diye grup kursak nasıl olur bi düşünelim bunu.

nukpana92

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
şarkı baya güzel hacı.. oyunun kendisi de güzel. sürekli fps oynamaktan gına geldi arada zombirock ile stres atıyoruz :D

pintalon

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
tecrübe puanım çok az benim ya bakalım 2000jp alalımda kampanyadan yararlanalım zombirockta

takitatablet

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
arkadaşlar kampanya iyi güzelde bize 2000jp vercek sağolsun joygame ama zombirockda bir yardım edin hediye mediye gibi ya çok zor durumdayım benim bu kampanyadan yararlanmam lazım.

Üst Alt