- Forum Yaşı
- 10 Yıl 7 Ay
Ayıp mı lugatımda hec öyle bşr kelimeye rastlamadım benYönetimin bir parçası olduğum.için genelleme yapma bence ayıp oluyor![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayıp mı lugatımda hec öyle bşr kelimeye rastlamadım benYönetimin bir parçası olduğum.için genelleme yapma bence ayıp oluyor![]()
Özür dilerim.lütfen affet beni yanlış bi terim kullandımAyıp mı lugatımda hec öyle bşr kelimeye rastlamadım ben![]()

Hay sen çok yaşa emi
@Pisadam olsa sen ayıp bilmez terbiyesisin derdi kulakları çınlasınÖzür dilerim.lütfen affet beni yanlış bi terim kullandım![]()
Ne demek cmm bugün kekler çaylar bendenHay sen çok yaşa emiuyuzzzz az kalır bitliiii kekin senin olsun bana Sindy bebişim yapar
adını etiketlemim akşam akşam ban yemim
![]()
Seni admin yaptırcam and içtimNe demek cmm bugün kekler çaylar benden![]()
Bu aksam.yönetime yürüyesin geldi galiba@Pisadam olsa sen ayıp bilmez terbiyesisin derdi kulakları çınlasın![]()
sabah bi bakiyormuşuz ikimizde ban lanmışıız
Yok cnm yaa yüseklerde gözüm yok artıkSeni admin yaptırcam and içtim![]()
Ben alışığım banlanmaya atılmaya sen kendine dikkat et mod hanımBu aksam.yönetime yürüyesin geldi galibasabah bi bakiyormuşuz ikimizde ban lanmışıız
![]()
Gısss gebermeyesice yıllardır ben olamadım ama parayı bastırıp sana admin lik alacam gözünü oydurmaYok cnm yaa yüseklerde gözüm yok artık![]()