Sağlık olsun derim.ne yapayımBen alışığım banlanmaya atılmaya sen kendine dikkat et mod hanım![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağlık olsun derim.ne yapayımBen alışığım banlanmaya atılmaya sen kendine dikkat et mod hanım![]()

Ozaman şu patronun renginden olsun gısss sezooGısss gebermeyesice yıllardır ben olamadım ama parayı bastırıp sana admin lik alacam gözünü oydurmayakışır bana de havan olsun
![]()
Karı milleti değilmiyiz bulunca hemen cafcaflı olandan isityosOzaman şu patronun renginden olsun gısss sezoogırmısıııı
Eyvallah kızzz mcx mcx öptüm seniiKarı milleti değilmiyiz bulunca hemen cafcaflı olandan isityosolsun gısss ateş gibi parla
![]()
Gıs az gaz verdim diye havaya girmeSağlık olsun derim.ne yapayımbenim gibi pozi modu nerden bulacaklar ,onlar düşünsün
![]()
Bence hemen yapsınlar biriniGıs az gaz verdim diye havaya girmebu yönetim fena elini sallasan moda değer banlarlar seni yeni mod alırlar
![]()
Senin gibisini mumla arsalar bulamazlarBence hemen yapsınlar birini![]()
Yok ya bulurlar 24 saat geçmeden pozi tozlu raflardaki yerini.alır sıkıntı olmazSenin gibisini mumla arsalar bulamazlar![]()
@StigmatA benden sonra yaz hadi pozi senin gibi modu bulamayız büyüyünce admin yapcaa seni diyeYok ya bulurlar 24 saat geçmeden pozi tozlu raflardaki yerini.alır sıkıntı olmaz
Teşekkür ederim almayayım@StigmatA benden sonra yaz hadi pozi senin gibi modu bulamayız büyüyünce admin yapcaa seni diye![]()
Abi forumun mikser görevi gören elemanı benim sanırım@Sezen hadi gel biraz ortalığı karıştırıcı lazım![]()
Bey ney yaw sanki resmi dairedeki müdürü çağırıyoben geldimmm
@Herkül bey gelebilir mi acaba ?
gelmez olurmuyum deyzemmm @Sezen yaz sen